Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Cieszę sie po cichutku z domku Alusi,ale tak cichutko,żeby nie zapeszyć i Espince życze takiego domku,bo ta kicia ma naprawdę pecha!,a "tej osobie",która pozbyła sie Kredzi,życze żeby to samo ja spotkało-niech na swojej drodze spotyka samych podłych ludzi!!!
kropkaXL pisze:Wybacz CtG,ale w takich przypadkach moja miłość do ludzi znika!-i wcale nie cofam tego co napisałam!
Killatha-dziękuję!
kropkaXL pisze:No i własnie na to liczę!!!-żeby spotkała na swj drodze ludzi takich jak ona
Cameo pisze:Dziewczyny, na drugim zdjęciu jest dobrze odżywiony i zadbany kot, a Marcysia błąkała się po stacji benzynowej, była silnie wychudzona, brudna, trafiła do schroniska. Rano wysłałam PW do Liwi_, twierdzi że nie jest na 100% pewna co do tej sterylki, kota można przecież "otworzyć" w celu sterylkowym, no nie?
Liwia_ pisze: Tylko gwoli sprostowania - nie pisalam tego, wrecz przeciwnie... Pisalam, ze jestem pewna sterylki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina, Majestic-12 [Bot], squid i 172 gości