Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 29, 2009 14:53

EEEEEEEEEEEEEEEEEE narzekacie :) ja Miśkę mam od 5 miesięcy.
Kropka jest u mnie od lutego.
Tinka, Cyryl i jeszcze 5tka wrzeszczaków i będę miała 9...
Nie ma co narzekać :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt maja 29, 2009 14:59

ja 4 tymczasy miałam tylko tydzień- nie wiem co u was taki przestój? :wink:
dziewczyny małe kociaki w końcu zejdą, jak nie teraz to za chwilkę- nie martwcie się. idźcie w razie czego na szkolenie do naszej dzielnej marczakowej, bo ona to ma taki popyt na koty, że czasem się zastanawiam- czy ona nie dopłaca kaski dla potencjalnych DS?????????? :wink: :lol: żarcik aguś!!!!! :P

monia brawo- i już jedna sopociara nie urodzi więcej- super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny zastanawiam się nad zebraniem materiałów do artykułu "kot a noworodek w domu"
dziś miałam wymianę zdań z kumpelką, która oddała swojego kota, bo urodziła. kot podobno nasikał 2 razy do wózka, raz się odbił od policzka dziecka....dziewczyna mnie ostrzega i przestrzega. dobrze by było poznać opinie matek na temat kotów w domu przy pojawieniu się nowego :intruza" w pieluchach :wink: sama jestem ciekawa- co kobiety o tym wszystkim sądzą i jakie mają doświadczenia. koleżanki kot izolowany był oczywiście od dziecka i miał zakaz wstępu do pokoju gdzie był mały- może się tak "uzłośliwił"- bo był zazdrosny...ale kot przecież nie zna takich uczyć wyższych....artykuł można by zamieścić na naszej stronie- czyli wypowiedzi matek.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt maja 29, 2009 15:00

Dokladnie, jak nawet nie zadzwonili to nie ma co sobie zawracać nimi głowy.

Wezmę te kociaki ale musze u siebie najpierw przeczyścić. Moj TŻ nie zgodzi się na 6 kociąt.
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pt maja 29, 2009 15:04

sabina skaza pisze:ja 4 tymczasy miałam tylko tydzień- nie wiem co u was taki przestój? :wink:

Jaki przestój :lol: u mnie kocieta sztuk 4 poszlo do domow w ciągu 5 dni a to dlatego ze pani zadzwonila w niedzielę wieczorem po ostatniego i w poniedzialek nie udalo się nam spotkac, więc Tolek pojechal we wtorek.

Ale zdarza sie tak, że bywają przestoje nawet 2 tygodniowe. Teraz duzo kociąt na portalach wisi. Duzo takich domowych :evil:
Obrazek

dzidzia

Post » Pt maja 29, 2009 15:14

DZIDZIU NO TO GRATULIJĘ :!: :!: :!:
mój mail alexis1-75@o2.pl chętnie oblukam fotki kotów- bo na forum nic nie widzę :(

artykuł "kot- a noworodek":
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=94 ... highlight=

zapraszam do dyskusji :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt maja 29, 2009 16:25

yammayca pisze:Super Monia :D Czy Aga ma jeszcze darmowe sterylki, czy ona tak wykłada te pieniądze cały czas na te wszystkie kotki? :?

Dzięki dzidzi udało się dzisiaj zrobić 4 darmowe sterylki :1luvu:
Nic nie wykładam :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Pt maja 29, 2009 16:28

Agnieszka Marczak pisze:
yammayca pisze:Super Monia :D Czy Aga ma jeszcze darmowe sterylki, czy ona tak wykłada te pieniądze cały czas na te wszystkie kotki? :?

To nieprawda to dzięki Adze udało się zrobic te sterylki :D przecież to nie ja polapałam te kiciaki :oops:
Obrazek

dzidzia

Post » Pt maja 29, 2009 16:31

dzidzia pisze:
Agnieszka Marczak pisze:

To nieprawda to dzięki Adze udało się zrobic te sterylki :D przecież to nie ja polapałam te kiciaki :oops:

Obie jesteście super !!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :D

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

Post » Pt maja 29, 2009 21:40

Dzis koło stoczni złapałyśmy 2 kociaki, chore bardzo, już sa umieszczone w DT.
Obrazek

dzidzia

Post » Pt maja 29, 2009 22:08

dziewczyny normalnie działacie jak błyskawica ....kiedyś pracowałam z dziewczyną która była bardzo szybka potrafiła parę rzeczy na raz robić nazywałyśmy ja "struś pędziwiatr " ;)
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Pt maja 29, 2009 22:21

Agnieszka jest niesamowita, gdyby Gdańsk czy Gdynia zatrudniła z 6 takich Agnieszek to w rok by się pozbyła problemu bezdomnych zwierząt.

Ja jeszcze będę prosiła Agę o pomoc w zawiezieniu tej białej w łaty kotki w przyszłym tyg. na sterylkę, na jaki dzień mam się nastawiać żeby ja złapać, Aga napisz kiedy Ci pasuje to zrobimy podobnie jak dziś.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt maja 29, 2009 22:31

dzidzia pisze:Dzis koło stoczni złapałyśmy 2 kociaki, chore bardzo, już sa umieszczone w DT.

Jeden pregusek ,drugi rudy :D
Został jeszcze jeden pręgusek i długowłosy biało-rudy do złapania
Trójka rodzeństwa w DT u Gabrysi we Wrzeszczu :D :D :D
Dwa kociaki od dzidzi czarno białe brat z siostrą w DT u gishy
GISHA WIELKIE DZIĘKI :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dwie z czterech sterylizowanych dzisiaj kotek były ciężarne :(
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pt maja 29, 2009 22:36

[quote="sabina skaza"]ja 4 tymczasy miałam tylko tydzień- nie wiem co u was taki przestój? :wink:
dziewczyny małe kociaki w końcu zejdą, jak nie teraz to za chwilkę- nie martwcie się. idźcie w razie czego na szkolenie do naszej dzielnej marczakowej, bo ona to ma taki popyt na koty, że czasem się zastanawiam- czy ona nie dopłaca kaski dla potencjalnych DS?????????? :wink: :lol: żarcik aguś!!!!! :P :ryk:

Tylko biedny Tycjanek zaległ w DT :(
Mam nadzieję,że znajdę mu suuuuuuuper dom :D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Pt maja 29, 2009 22:45

Aga jest niesamowita, z kazdego miejsca w które ją zaprowadzilam wracałyśmy z jakimś kotem albo dwoma :lol:
Obrazek

dzidzia

Post » Pt maja 29, 2009 23:01

dzidzia pisze:Aga jest niesamowita, z kazdego miejsca w które ją zaprowadzilam wracałyśmy z jakimś kotem albo dwoma :lol:

Buhahaha a kto łaził wczoraj po krzakach i łapał dzikusy gołymi rękami :?: :lol: :lol: :lol:
Mamy fajną klatkę łapkę i tyle :D
Łapiemy jutro resztę ze stoczni :?:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

[poprzednia][następna]