Moderator: Estraven

kinga w. pisze:Spokojnie. Zostawialiśmy same 3 maluchy na kilka godzin W porywach do 10. Jak Rajmund leciał do pracy a ja do KRK. Kwestia zabezpieczenia domu. Inna sprawa że jakoś tak wychodziło że kotkom nic się nie działo a straty były w naszych rzeczach. Do dziś szukam następnej ramoneski.
kinga w. pisze:Dora, ciężki temat - leczenia jeśli w ogóle to ad mortem.

kinga w. pisze:Czeeeść. Monika, wyczytałam że jeśli oznaczyć swoją skrzynkę i ew. drzwi (wycieraczka) że nie życzymy sobie druków bezadresowych
<ciach>
Ellencia pisze:kinga w. pisze:Czeeeść. Monika, wyczytałam że jeśli oznaczyć swoją skrzynkę i ew. drzwi (wycieraczka) że nie życzymy sobie druków bezadresowych
<ciach>
ja tak zrobiłam-nalepiłam sobie na skrzynce'prosimy nie wrzucać reklam'.Jakiś przedsiębiorczy sobie z tym poradził-zerwał naklejkę i wrzucił reklamy

kinga w. pisze:Ellencia pisze:kinga w. pisze:Czeeeść. Monika, wyczytałam że jeśli oznaczyć swoją skrzynkę i ew. drzwi (wycieraczka) że nie życzymy sobie druków bezadresowych
<ciach>
ja tak zrobiłam-nalepiłam sobie na skrzynce'prosimy nie wrzucać reklam'.Jakiś przedsiębiorczy sobie z tym poradził-zerwał naklejkę i wrzucił reklamy
Napisałam markerem - nie zerwie.![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], taizu, zuza i 17 gości