Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Babett_B pisze:Ja się może powtarzam, ale starsze koty są... takie, hmm - niezwykłe. Mam wrażenie, że poznały pilnie strzeżoną kocią tajemnicę - magiczny sposób na podbijanie ludzkich serc.
Babett_B pisze:Ja się może powtarzam, ale starsze koty są... takie, hmm - niezwykłe. Mam wrażenie, że poznały pilnie strzeżoną kocią tajemnicę - magiczny sposób na podbijanie ludzkich serc.
vega36 pisze:Babett_B pisze:Ja się może powtarzam, ale starsze koty są... takie, hmm - niezwykłe. Mam wrażenie, że poznały pilnie strzeżoną kocią tajemnicę - magiczny sposób na podbijanie ludzkich serc.
Masz rację. Wystarczy spojrzeć w te przemądre oczęta, pogłaskać, przytulić... I nie sposób nie kochać. Jestem zauroczona Śnieżynką
dellfin612 pisze:vega36 pisze:Babett_B pisze:Ja się może powtarzam, ale starsze koty są... takie, hmm - niezwykłe. Mam wrażenie, że poznały pilnie strzeżoną kocią tajemnicę - magiczny sposób na podbijanie ludzkich serc.
Masz rację. Wystarczy spojrzeć w te przemądre oczęta, pogłaskać, przytulić... I nie sposób nie kochać. Jestem zauroczona Śnieżynką
Veguś, wycofuję "" Już wiem o co chodzi
![]()
JEST CUDOWNA![]()
A Babett bardzo trafnie ubrała w słowa to, czego nie potrafiłam wyrazić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości