Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt maja 29, 2009 10:40

Obrazek

Obrazek

Szylkretka w futrze niezbyt dlugim ale tu miala kociaki, teraz ma dluzsze a jak ktos ją ladnie podkarmi to bedzie puchata :D
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Pt maja 29, 2009 12:49

Udało się zrobić fotki maluchom z Królikarni. Burasek ladne oczka ma, jest szansa ze nie będzie chory, natomiast jasny wygląda brzydko, tzn oczka wyglądają nieladnie.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dzidzia

Post » Pt maja 29, 2009 12:58

Pani od kociąt się nie odezwała...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Pt maja 29, 2009 13:40

soso pisze:
EDIT: teraz tak myslę, że Beata to Dzidzia tak? ;)) hah gapa ze mnie :)

Tak, tak to ja :D
Obrazek

dzidzia

Post » Pt maja 29, 2009 13:45

a ja po raz setny się pochwale, że nawet jakbym bardzo chciała zachwycać się jakie te wklejone na forum koty są ładne- to i tak ich nie widzę :evil:
ja widze tylko fotki wklejone przez majke i kingę....kurcze czego brakuje w moim komputerze, ze nie czyta innych zdjęć?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt maja 29, 2009 13:51

Dostałam sms od Agi, że to co rano złapałam z "sopociaków" okazało się kociczką w ciąży, czyli nie na darmo dałam sobie ręce podrapać.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt maja 29, 2009 13:52

Super Monia :D Czy Aga ma jeszcze darmowe sterylki, czy ona tak wykłada te pieniądze cały czas na te wszystkie kotki? :?

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Pt maja 29, 2009 13:56

dzidzia pisze:
soso pisze:
EDIT: teraz tak myslę, że Beata to Dzidzia tak? ;)) hah gapa ze mnie :)

Tak, tak to ja :D

Bardzo się cieszę, ze udało się Ciebie poznać :) Wspaniałe jesteście w tym co robicie dla kociaków.

Obiecuję zdać wieczorem relację z postępów maluchów, to, że są słodkie i na oko zdrowe już pisałam ;) Zastanawiałam się czy jechać z nimi do wetka, ale nie jestem pewna, czy to ma sens? Fundować im taki stres przez te kilka dni?
Obrazek Obrazek

soso

Od: Śro lis 26, 2008 7:38

Post » Pt maja 29, 2009 14:04

elu moim zdaniem wyglądają na zdrowe, były cały czas przy mamie. nie serwuj im stresu. niech idą już oswojone do DT i tam się dalej pomysli o wizycie u weta.
monika brawo :!: niejeden raz jeszcze ci łapsko spuchnie :wink: ale czasem warto dać się podrapać :P
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Pt maja 29, 2009 14:09

sabina skaza pisze:a ja po raz setny się pochwale, że nawet jakbym bardzo chciała zachwycać się jakie te wklejone na forum koty są ładne- to i tak ich nie widzę :evil:
ja widze tylko fotki wklejone przez majke i kingę....kurcze czego brakuje w moim komputerze, ze nie czyta innych zdjęć?

Sabinko wyslę fotki na maila, musisz go tylko podać :wink:
Obrazek

dzidzia

Post » Pt maja 29, 2009 14:32

"Sopocianka" na darmową sterylkę poszła.
Chciałam przed chwilą "sopociankę" umyć trochę, bo się obsikała strasznie ale panienka już taka przytomna że jest to prawie niemożliwe, uprzatnęłam tylko w miarę w transporterze, wyscieliłam nowymi szmatkami i zamknęłam.
Myślę że posiedzę tu gdzieś do 19.00 żeby całkiem oprzytomniała i zawiozę ją na miejsce, bo to jednak straszna dzicz już prycha i drapie pomimo ze wpółprzytomna, chyba większy stres będzie miała w domu niż jak wróci do siebie.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Pt maja 29, 2009 14:43

Jak taka dzicz to zawież, niech odetchnie po tych wszystkich przygodach.
Obrazek

dzidzia

Post » Pt maja 29, 2009 14:43

mpacz78 pisze:"Sopocianka" na darmową sterylkę poszła.
Chciałam przed chwilą "sopociankę" umyć trochę, bo się obsikała strasznie ale panienka już taka przytomna że jest to prawie niemożliwe, uprzatnęłam tylko w miarę w transporterze, wyscieliłam nowymi szmatkami i zamknęłam.
Myślę że posiedzę tu gdzieś do 19.00 żeby całkiem oprzytomniała i zawiozę ją na miejsce, bo to jednak straszna dzicz już prycha i drapie pomimo ze wpółprzytomna, chyba większy stres będzie miała w domu niż jak wróci do siebie.

Oczywiście - lepiej wypuścić w znanym jej miejscu, jeżeli taka dzika, bo będzie się strasznie stresowała i będzie z tego więcej szkody niż pożytku.

A do mnie przed chwilą dotarła wiadomość, że obok biblioteki UG znowu pojawił się jakiś kotek/kotka - wygląda na zagubionego, drapał w okno :( Szukałam, ale zniknął. A jakbym znalazła, to nie wiedziałabym co z nim/nią zrobić :( Kolejnego kota do domu nie mogę przynieść. Myślałam, że maluchy szybko znajdą DT, a tu taki wysyp kociąt, że zadomowiły się u nas na dobre 8O
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Pt maja 29, 2009 14:46

Mario az taki przestuj? Nie strasz bo u mnie są 2 tymczasy a dziś jak uda się zlapać 2 toruniaki to będą 4 8O I jak bedę się długo z nimi bujala to skończy się tymczasowanie :cry:
Obrazek

dzidzia

Post » Pt maja 29, 2009 14:51

No niestety. Były telefony, nawet dwie osoby mówiły, że przyjadą, ale nie przyjechały, a ja nie oddzwoniłam, bo jak ktoś jest taki niesolidny, że nawet nie zadzwoni, że jednak nie przyjedzie, to jak tu mu powierzyć wychuchanego kota :?: Ale Ty Dzidziu masz dobrą rękę do domków i jakoś szybko znajdujesz :) Najwyżej weźmiesz kociaki ode mnie, to szybko znajdą domki :!:
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

[poprzednia][następna]