Halbina-jakie piekne fotki

Irma-ciesze sie ,ze z e zdrówkiem juz lepiej.
trzeba w przyszłym tyg zrobic mu allegro, to sie domki rozdzwonią

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bettysolo pisze:BOENA pisze:bettysolo pisze:a ja byłam znowu z Astonkiem u weta
mimo iz bierze cały czas antybiotyki to zapalenie skóry przerodziło sie w kasze na całym ciele
ponieważ Aston jest kotem bardzo bojowym musiał dostać głupiego jasia i pobraliśmy zeskrobiny![]()
jutro wyniki ale ogólnie cały Aston nie podoba sie wetowi
a miał oznaczany poziom cukru?
hmmmm nie mam pojęcia
mamy wyniki krwi które zrobiła Mała na początku kwietnia i wet je oglądał
dzisiaj przy tym głupim jasiu nie zalecił ponownego pobierania krwi
a jak jest oznaczony na wydruku laboratoryjnym poziom cukru ?
i myślisz ze to mogą być objawy cukrzycy ?
miałam kiedyś kota cukrzyka ale objawy były zupełnie inne
Mała1 pisze:bettysolo-jesli potrzebujesz jakiejs pomocy-pisz
phantasmagori pisze:Dziewczyny u kogo w Katowicach leczycie swoje koty? Możecie kogoś polecić? Mój kocio podobno ma dobre wyniki, a ja widzę że niknie mi w oczachWiem że to być może starość ale muszę skonsultować aby mieć spokojne sumienie
BOENA pisze:bettysolo-dobrze,że się wyjaśniło co Astonek ma na skórze.
Pewnie Wiesz,ale napiszę,że Biocan musi być powtórzony po 2 tyg.
Po 1-wszej dawce może być gorzej,kot potrafi zgubić 2/3 sierści,dopiero po 2-giej dawce następuje poprawa.
W tamtym roku gościłam u siebie kotkę wolno-żyjącą,którą złapałam na sterylkę,miała bardzo brzydkiego grzyba,po podaniu szczepionki kotka zaczęła gubić sierść,która fruwała po całym pokoju,a kotka wyglądała bardzo nieciekawie,byłam pełna niepokoju czy dojdzie do normalnego wyglądu.Po 2 miesiącach została wypuszczona na swój teren,wyglądała rewelacyjnie.Podawałam Jej także Ketokonazol w tbl.
Trzymam kciuki za walkę z grzybem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1663 gości