Moj kolega Maurycy chyba sie jeszcze nie znalazl

Mru smutny
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Nusieczko,
net mi oddali!![]()
Mru donoszacy
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:a jutro ma popadywać.. ja nie chcę, chcę jechać do Ojcowa ! <tup_tup>
A po co do Ojcowa, Cioćku? Co tam jest ciekawegoooo?
tam jest park narodowy - piękna przyroda, mówię Ci ! ludzie tam spacerują, podziwiaja i odpoczywaja
kociczka39 pisze:Witam moje Słoneczka
Myszka
maciejowa pisze:Czesc Inusiu!
Moj kolega Maurycy chyba sie jeszcze nie znalazl
Mru smutny
Avian pisze:Cześć Inuś
Wysyłam Dużą na poszukiwania kolegi MruBisa. Na pewno się znajdzie.
Gagat
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:a jutro ma popadywać.. ja nie chcę, chcę jechać do Ojcowa ! <tup_tup>
tam jest park narodowy - piękna przyroda, mówię Ci ! ludzie tam spacerują, podziwiaja i odpoczywaja
Ojeeeeej, a moja Duza wcoraj oglądała na zdjęciach jakieś parki narodowe w jakichś Stanach Zjednoconych i mówiła, ze tam jest uadnie. Co to są te Stany Zjednocone?
MaryLux pisze:A my jus mamy słonecko
annette88 pisze:MaryLux pisze:A my jus mamy słonecko
My nie![]()
a p. Bartek w dzień dobry tvn mówi, że w całym kraju dzisiaj opady
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:a jutro ma popadywać.. ja nie chcę, chcę jechać do Ojcowa ! <tup_tup>
Ojeeeeej, a moja Duza wcoraj oglądała na zdjęciach jakieś parki narodowe w jakichś Stanach Zjednoconych i mówiła, ze tam jest uadnie. Co to są te Stany Zjednocone?
Cześć, koteczkuto taki kraj na innym kontytencie
za oceanem- ocean do duuuużo wody jest
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka, MAU, Silverblue i 159 gości