wiecie co pierwszy raz widzialam wylazacego tasiemca z pupska....brr okropne. Jutro badam koopy wszytkich kotow w domu....cudnie jest.
Dzis pilnuje zeby Szyla koopala zrobila bo robali ma duzo.....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:dupa nic nie zrobilam...przestalam sie jej bac. Musialam zapakowac do weta i juz....a potem samo jakos poszlo...oczka wycieralam, pod broda maupe drapalam i tyle. Nie ma tu nic mojej zaslugi....nic a nic..
Nie mam wyboru...Ona nie wroci do przytuliska. O nie..
zabers pisze:Z innej beczki - to już 98 strona. Wątek nam się zaraz zamknie, a my mamy burasy i Wojtka w zawieszeniu.
aoi neko pisze:Dziewczyny czy ktoś jedzie w sobotę do Przyborówka?
aga9955 pisze:aoi neko pisze:Dziewczyny czy ktoś jedzie w sobotę do Przyborówka?
Nie mam pojecia. Ale sytuacja sie torche skomplikowala i nie wiem czy ktos bedzie chcial tam jechac.
zabers pisze:Właśnie od godziny się skupiam.![]()
W nowym bazarku między innymi... skarpetki z Leninem!
aoi neko pisze:zabers pisze:Właśnie od godziny się skupiam.![]()
W nowym bazarku między innymi... skarpetki z Leninem!
A jak skarpetki z Leninem to możne i ja się skuszę
anna57 pisze:Ja tylko tak chciałabym nieśmiało wspomnieć, że jak mała ma tasiemca, to koty mieszkające z nią na kociarni Wandy też go na bank mają
Więc musicie się na to uczulić....
Nie wiem, kto jeszcze ma koty, które z nią [Szylką San] mieszkały w przytulisku, powinny wszystkie dostać dawkę na tasiemca..,..
zabers pisze:aga9955 pisze:aoi neko pisze:Dziewczyny czy ktoś jedzie w sobotę do Przyborówka?
Nie mam pojecia. Ale sytuacja sie torche skomplikowala i nie wiem czy ktos bedzie chcial tam jechac.
O, to, to, właśnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, lucjan123 i 65 gości