Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
anita5 pisze:Mikołaj śpi z nami w łóżku, pod kołderką... Nie wiem, mam mu kupić kołderkę i poduszkę? Żeby miał swoje?
anita5 pisze:Mikołaj śpi z nami w łóżku, pod kołderką... Nie wiem, mam mu kupić kołderkę i poduszkę? Żeby miał swoje?
mahob pisze:
A są w sklepach zoo takie łóżeczka dla zwierząt...hihi...może coś takiego - różowe falbanki i złocenia![]()
![]()
amyszka pisze:anita5 pisze:Mikołaj śpi z nami w łóżku, pod kołderką... Nie wiem, mam mu kupić kołderkę i poduszkę? Żeby miał swoje?
Misiowi zimno ?![]()
To Ci piecuch
mahob pisze:anita5 pisze:Mikołaj śpi z nami w łóżku, pod kołderką... Nie wiem, mam mu kupić kołderkę i poduszkę? Żeby miał swoje?
No a co? Ma ściągać kołderkę z Was?![]()
A są w sklepach zoo takie łóżeczka dla zwierząt...hihi...może coś takiego - różowe falbanki i złocenia![]()
![]()
anita5 pisze:Budzę się rano (pół godziny za późno zresztą), a obok, pod kołderką, tylko główka wystaje, kto? Mikołaj, oczywiscie!
![]()
anita5 pisze:Budzę się rano (pół godziny za późno zresztą), a obok, pod kołderką, tylko główka wystaje, kto? Mikołaj, oczywiscie!
![]()
anita5 pisze:Miś mówi dobranoc, bo kołderka już czeka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 324 gości