w takim razie zrobie jej fotki konkretne i pojdzie na bazarek

Pomponiku zapraszam do nas na kawe, będziesz mogła zobaczyć na miejscu i fontanne i ewentualne gratisy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
some pisze:Pisałam do Małej.............
ale bardzo zajęta.
a ja potrzebuje informacji, jakie puszki dla kotów w schronisku?
Nie znam się na tym, nie wiem, które dobre, no i które kotki w schronie lubią ?
mar9 pisze:Brzózka jest u mnie tak długo a innych kotów dalej nie toleruje i pierze po pysiach, szczególnie nie cierpią się z Myszką.
Gdybym tak panikowała to śliczna Brzózka też by wróciła do schronu, a to taka słodka przylepa, tyle, że nie cierpi innych footer.
Ech, szkoda, że za ludzkie błędy płacą Ci, którzy nie mają wpływu na to, co im przyniósł los
mika_xx pisze:zrobilam allegro
Prosze wszystkich ktorzy posiadaja IDEntyfikator SOS o wyslanie mi na meila wszystkich danych (imie, nazwisko, pesel ) + FOTO na nowe identyfikatory. Oraz tych ktorzy nie maja a chca miec. Meila podam zainteresowanym na PW. Prosze o w miarę szybkie wypowiadanie sięJuz dane podala Lola i Miranda . Fotki tez poslijcie
![]()
IKA 6 pisze:mika_xx pisze:zrobilam allegro
Prosze wszystkich ktorzy posiadaja IDEntyfikator SOS o wyslanie mi na meila wszystkich danych (imie, nazwisko, pesel ) + FOTO na nowe identyfikatory. Oraz tych ktorzy nie maja a chca miec. Meila podam zainteresowanym na PW. Prosze o w miarę szybkie wypowiadanie sięJuz dane podala Lola i Miranda . Fotki tez poslijcie
![]()
Czytam i uczę sie ( całe dorosłe życie ), ale proszę powiedzcie mi o co chodzi z tym identyfikatorem SOS?
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, puszatek i 418 gości