Konto mamy jedno, wystarczy napisać na przelewie imię kota i nick.
Oczko na razie żywi się Convem, gerberkami i mielona wołowinką.
Łapkę ma całą amputowaną.
Tutaj są foty zrobione zaraz po operacji:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szamanka pisze:Nastąpił przełom, od dwóch dni Oczko je sama.Odetchnęłam z ulgą i mogę wreszcie coś napisać. Jako, że jest bardzo drobna i malutka, nazwałam ją Minutka. Imię dostała dopiero teraz, bo przedtem bałam się zapeszyć. Przy tych kociastych zrobiłam się strasznie przesądna. Dzisiaj mała nawet cichutko upomniała się o jedzenie, zaczęła się też miziać. Być może pomógł Feliway - bardzo dziękujemy za przysłanie go - mały krówek po wypadku też chyba dzięki niemu zaczął jeść.
szamanka pisze:Z domem jeszcze trochę ostrożnie, bo ona jest bardzo wycofana. Wydaje mi się, że to powinien być dom bez kotów, a jeżeli z kotami to większy. Ona się boi innych zwierząt, ma potrzebę chowania się, za to jest bardzo proludzka.
szamanka pisze:Nastąpił przełom, od dwóch dni Oczko je sama.Odetchnęłam z ulgą i mogę wreszcie coś napisać. Jako, że jest bardzo drobna i malutka, nazwałam ją Minutka. Imię dostała dopiero teraz, bo przedtem bałam się zapeszyć. Przy tych kociastych zrobiłam się strasznie przesądna. Dzisiaj mała nawet cichutko upomniała się o jedzenie, zaczęła się też miziać. Być może pomógł Feliway - bardzo dziękujemy za przysłanie go - mały krówek po wypadku też chyba dzięki niemu zaczął jeść.
Szamanka od Kotówszamanka pisze:Nastąpił przełom, od dwóch dni Oczko je sama.Odetchnęłam z ulgą i mogę wreszcie coś napisać. Jako, że jest bardzo drobna i malutka, nazwałam ją Minutka. Imię dostała dopiero teraz, bo przedtem bałam się zapeszyć. Przy tych kociastych zrobiłam się strasznie przesądna. Dzisiaj mała nawet cichutko upomniała się o jedzenie, zaczęła się też miziać. Być może pomógł Feliway - bardzo dziękujemy za przysłanie go - mały krówek po wypadku też chyba dzięki niemu zaczął jeść.
szamanka pisze:Z domem jeszcze trochę ostrożnie, bo ona jest bardzo wycofana. Wydaje mi się, że to powinien być dom bez kotów, a jeżeli z kotami to większy. Ona się boi innych zwierząt, ma potrzebę chowania się, za to jest bardzo proludzka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 286 gości