GD 16 kotków w DS TYCJANEK MA DOM !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 26, 2009 10:56

Aga, podrzuć mi pls na maila kilka fotek Tycjana, bo ma tylko dwie z Seją. A Seja już pojechała do adopcji, więc chcę uaktualnić ogłoszenia :)

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Wto maja 26, 2009 15:37

yammayca pisze:Aga, podrzuć mi pls na maila kilka fotek Tycjana, bo ma tylko dwie z Seją. A Seja już pojechała do adopcji, więc chcę uaktualnić ogłoszenia :)

Tycjanek ma zdjęcia z Tanią jego siostrą ona też pojechała
Zaraz pozukam czy mam jak nie to zrobię ale nie dzisiaj bo jadę do stoczni łapać kotki
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Od: Wto mar 18, 2008 13:33

Post » Śro maja 27, 2009 7:56

Tycjanek czeka na ogłoszenia :D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Śro maja 27, 2009 7:59

Aguś, sorki, dzisiaj go na 100% wrzucę, tylko się z robotą ogarnę, bo mam trochę zapiernicz :?

yammayca

Od: Pt cze 27, 2008 15:54

Post » Śro maja 27, 2009 8:06

yammayca pisze:Aguś, sorki, dzisiaj go na 100% wrzucę, tylko się z robotą ogarnę, bo mam trochę zapiernicz :?

No jasne ja tylko tak dla przypomnienia co by nam Tycjanek w tym nawale kotów nie umknął :wink:
On w końcu jest u mnie najdłużej.Dziwne bo jest piękny,grzeczny i bardzo miły :D
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Śro maja 27, 2009 8:26

aguś ty i tak jeżeli chodzi o adopcje masz niesamowite wyniki!!!!!! podziwiam, masz gadanego i umiesz zachęcić na "dwupak" :wink:

kochana a co z tymi kotami ze stoczni od karmicielki? byłaś u niej wczoraj? jak tam wygląda sytuacja?
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro maja 27, 2009 21:07

sabina skaza pisze:aguś ty i tak jeżeli chodzi o adopcje masz niesamowite wyniki!!!!!! podziwiam, masz gadanego i umiesz zachęcić na "dwupak" :wink:

kochana a co z tymi kotami ze stoczni od karmicielki? byłaś u niej wczoraj? jak tam wygląda sytuacja?

Złapałyśmy małego pręguska.Oprócz tego w obskurnej ohydnej zawalonej i brudnej piwnicy jest jeszcze trójka rodzeństawa(piątka?)W tym długowłose biało rude-cudo 8O :(
Dostep do piwmnicy niemożliwy a kociak złapał sięudem w klatkę łapkę po kilku godzinach czatowania przy piwnicznym okienku.okienko w dole i musial wskoczyć na górę na chodnik przy ruchliwej ulicy po której jeżdżą tramwaje. i cały czas łażą ludzika przeważnie napite :roll: CUD<ŻE SIĘ ZŁAPAŁ>Potem jeszcze nawiał na klatce podczas przekładania do transporteka.
Rozmawiałam z Panią i mówi,że kociak prycha ale nie gryzie :D
Na tyłach budynku ze 20 kotów głównie rudych,szylkretek i trikolorek :(
Wszystko ciężarne i zaniedbane.TRAGEDIA
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Śro maja 27, 2009 21:08

sabina skaza pisze:aguś ty i tak jeżeli chodzi o adopcje masz niesamowite wyniki!!!!!! podziwiam, masz gadanego i umiesz zachęcić na "dwupak" :wink:

Złapałyśmy małego pręguska.Oprócz tego w obskurnej ohydnej zawalonej i brudnej piwnicy jest jeszcze trójka rodzeństawa(piątka?)W tym długowłose biało rude-cudo 8O :(
Dostep do piwmnicy niemożliwy a kociak złapał sięudem w klatkę łapkę po kilku godzinach czatowania przy piwnicznym okienku.okienko w dole i musial wskoczyć na górę na chodnik przy ruchliwej ulicy po której jeżdżą tramwaje. i cały czas łażą ludzika przeważnie napite :roll: CUD<ŻE SIĘ ZŁAPAŁ>Potem jeszcze nawiał na klatce podczas przekładania do transporteka.
Rozmawiałam z Panią i mówi,że kociak prycha ale nie gryzie :D
Na tyłach budynku ze 20 kotów głównie rudych,szylkretek i trikolorek :(
Wszystko ciężarne i zaniedbane.TRAGEDIA
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Czw maja 28, 2009 8:05

SZPITAL GDYNIA- KOTÓW I KOCIĄT OK. 20 SZTUK, CZĘŚĆ Z NICH W BRUTALNY SPOSÓB MORDOWANA PRZEZ ROBOTNIKÓW ZE SZPITALA. JAKIS CZAS TEMU ZAJMOWAŁAM SIE NIMI, DOKARMIAŁAM- 5 ZŁAPAŁAM STAMTĄD. DŁUŻSZY CZAS POMAGAŁĄM KARMICIELCE, ALE WOBEC RÓŻNYCH PRZECIWNOŚCI LOSU STRACIŁĄM ZAPAŁ . NIE JEŻDŻĘ TAM, BO BRAK MI SIŁ- PATRZEĆ SIE NA TYLE BIEDY.

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Czw maja 28, 2009 8:22

Takich miejsc, jakie opisujecie, jest pełno. W zasadzie - gdzie nie spojrzeć :( W kilka osób, w tym większość pracujących, i bez wsparcia finansowego, niestety nie ma możliwości pomóc wszystkim kotom...
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Czw maja 28, 2009 8:35

Mario mamy trzy kotki kilkudniowe do odkarmienia.Mogłabyś zadzwonić do swojej znajomej?Może wzięła by je na odchowanie plisss
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Czw maja 28, 2009 8:49

Agnieszko, my razem pracujemy, ale teraz jestem b. zajęta, mamy gościa, jadę z nim zaraz do bibl. PAN

Jedna kotka wyniosła kociaki, sama przychodzi, ale kociaków nie mogą znaleźć :(
Postaram się dzisiaj porozmawiać, jak tylko znajdę chwilę.
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Czw maja 28, 2009 15:30

maria_z pisze:Agnieszko, my razem pracujemy, ale teraz jestem b. zajęta, mamy gościa, jadę z nim zaraz do bibl. PAN

Jedna kotka wyniosła kociaki, sama przychodzi, ale kociaków nie mogą znaleźć :(
Postaram się dzisiaj porozmawiać, jak tylko znajdę chwilę.

oki to już niestety nieaktualne :( Kotki nie żyją :cry:
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

Post » Czw maja 28, 2009 16:23

ALE BYŁYSMY DZIS Z AGĄ POEDUKOWAC TROSZKE KARMICIELKĘ. ( druga kotka też jest w ciąży).
takich miejsc jak szpital, stocznia, rafineria, przedszkola, szkoły jest masa jak pisze marylka, bez wsparcia państwa, miasta lub gminy- skazane są na śmierć :evil: my w takim przypadku nie możemy zbyt wiele.

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Pon cze 01, 2009 0:40

Tycjanek z tego wątku jako jedyny nie ma DS:(
ObrazekObrazekObrazek

Agnieszka Marczak

[poprzednia][następna]