Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:Tylko ostatnio zaczęła polować na nasze oczypodoba się jej, jak źrenice się ruszają i pac! łapką
taka z niej łobuzica
magdaradek pisze:a jak oduczyć kota czegokolwiek..........?
mokkunia pisze:magdaradek pisze:a jak oduczyć kota czegokolwiek..........?
trzeba kotu zrobić długi wykład i pogadankę
Fri pisze:odpychaj łapki, odpychaj - ponad tydzień temu Gizmacz mi z miłości pazur w gałkę wbił, krwiak prze 2 dni miałam, nieostrość widzenia i bolały mnie mięśnie przyokowe - a pół gałki zrobiło się czerwone i przez tydzień wyglądałam jak Marylin Manson...
magdaradek pisze:
tak......ale nie wydam bez zabezpieczeń okna na XIV piętro.....a ona jednooczka. Zresztą dwuokiego też bym nie wydała. Oczami wyobraźni widzę jak wskakuje na poręcz balkonu.......koszmar.
Fri pisze:Asia_Siunia - pomysł przedni![]()
jakby się magda wybierała w te strony i wyciągnąć dała - to miałabym na reszcie możliwość obejrzenia jej sobie...i vice versa zresztą...
![]()
ja tam się już nie szczypię i w sawułarwiwr nie zabawiam, tylko krzyczę: Gizmacz, ku... ty lafiryndo jedna przestań wreszcie drzeć japę, jest czwarta nad raaaaaanem!!!!!![]()
Gizmacz inwektyw nie rozumie, za to pędzi ku mnie radośnie, że może nareszcie jej nawoływania zostały wysłuchane a chuć zaspokojona zostanie (hehe - marne szanse) a mi po pierwsze - para trochę uchodzi, a po drugie - przynajmniej na chwilę ją zagłuszam...
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], squid i 145 gości