Ależ deszczysko było w nocy! Z zemsty za tego "starego dziada" namówiłem chmury, żeby polały Dużą, jak szła do pracy.
Psot
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ależ deszczysko było w nocy! Z zemsty za tego "starego dziada" namówiłem chmury, żeby polały Dużą, jak szła do pracy.
Psot
Erin pisze:MaryLux pisze:Ależ deszczysko było w nocy! Z zemsty za tego "starego dziada" namówiłem chmury, żeby polały Dużą, jak szła do pracy.
Psot
O, Psocie - to Ty taki? Ja tam nie chcę, żeby Iza się zaziębiła.
Psotaś
MaryLux pisze:Erin pisze:MaryLux pisze:Ależ deszczysko było w nocy! Z zemsty za tego "starego dziada" namówiłem chmury, żeby polały Dużą, jak szła do pracy.
Psot
Psotaś
Ależ ja wiedziałem, że ona się nie zaziębi: ma kurtkę i parasol![]()
Psot
Erin pisze:MaryLux pisze:Erin pisze:MaryLux pisze:Ależ deszczysko było w nocy! Z zemsty za tego "starego dziada" namówiłem chmury, żeby polały Dużą, jak szła do pracy.
Psot
Psotaś
Ależ ja wiedziałem, że ona się nie zaziębi: ma kurtkę i parasol![]()
Psot
Iza też ma, ale ja wolę, żeby nie mokła.
Psotaś
MaryLux pisze:Witaj, PsotasiuWczoraj dostałem kuja na moją obolałą nerkę. Nawet byłem grzeczny. Duża popatrzyła na mnie o taaaak:
![]()
![]()
I nazwała mnie KiciulkiemPsociulkiem
![]()
Psot
Erin pisze:MaryLux pisze:Witaj, PsotasiuWczoraj dostałem kuja na moją obolałą nerkę. Nawet byłem grzeczny. Duża popatrzyła na mnie o taaaak:
![]()
![]()
I nazwała mnie KiciulkiemPsociulkiem
![]()
Psot
Witaj Psociulku!
Ale fajnie Cię Duża nazwała - to pewnie dlatego, że byłeś grzeczny. Ja jestem cały czas i Iza mi ciągle powtarza, że jestem słoneczkiem![]()
Psotaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 343 gości