MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:ukradli nam dzisiaj internetnie moglismy się z wami przywitać !
Biedna Cioćka
o tak, biedna ;(
A co się jesce złego stało?
kolokwium ma jutro

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:ukradli nam dzisiaj internetnie moglismy się z wami przywitać !
Biedna Cioćka
o tak, biedna ;(
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:ukradli nam dzisiaj internetnie moglismy się z wami przywitać !
Biedna Cioćka
o tak, biedna ;(
kolokwium ma jutro
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Witaj Ineczko!
ja się czujesz?
mnie w szpitalu trzymali i dopiero teraz wypuścili
Co się stało, Cioćku?
Inka zaniepokojona
'coś' z głową miałam, ale już wszytsko dobrze, porobili mi badania i trzymali na obserwacji
To fajnie, że już dobrzeZaglądaj częściej ze swoim Pięknotem
MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:ukradli nam dzisiaj internetnie moglismy się z wami przywitać !
Biedna Cioćka
o tak, biedna ;(
kolokwium ma jutro
Eeee, to chyba nic złego, będzies mogła błysnąć
Hannah12 pisze:Witam południowa porą i o zdrowie pytam, a konkretnie jak tam stosunki Inka -MruJafcia.
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Witaj Ineczko!
ja się czujesz?
mnie w szpitalu trzymali i dopiero teraz wypuścili
Co się stało, Cioćku?
Inka zaniepokojona
'coś' z głową miałam, ale już wszytsko dobrze, porobili mi badania i trzymali na obserwacji
To fajnie, że już dobrzeZaglądaj częściej ze swoim Pięknotem
obiecuje sie poprawić
annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:MaryLux pisze:annette88 pisze:ukradli nam dzisiaj internetnie moglismy się z wami przywitać !
Biedna Cioćka
o tak, biedna ;(
kolokwium ma jutro
Eeee, to chyba nic złego, będzies mogła błysnąć
trzymaj ogonek
kociczka39 pisze:czołem Ekipa mojej Kumpeli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 122 gości