Moderator: Estraven
Ale trudno pomóc osobie która tego nie chce piotr568 pisze:Przez dwie dekady mozna się zahartować![]()
![]()
Po pierwsze prąd trzeba przywrócić. Będzie prąd to się czajnik elektryczny skombinuje chociaż.
Aleksandra59 pisze:U mnie jest Puszkin - kot p. Danusi. Ponieważ p. Danusia bardzo delikatnie zapytała Janę, czy może odwiedzić Puszkina - będziemy działać w tym kierunku. Jakoś logistycznie z Janą musimy odwiedziny ustalić.
Ale przy okazji tej wizyty u mnie możemy pomóc p. Danusi - nie chodzi o puszki dla kotów, bo to jest na bank. Jakieś pomysły, delikatne co p. Danusia może dostać od Puszkina w związku z wizytą. Tak sobie pomyślałam, że uzasadnieniem pomocy może być Puszkin.
W łapankach nie pomogę, przepraszam
Satoru pisze:Aleksandra59 pisze:U mnie jest Puszkin - kot p. Danusi. Ponieważ p. Danusia bardzo delikatnie zapytała Janę, czy może odwiedzić Puszkina - będziemy działać w tym kierunku. Jakoś logistycznie z Janą musimy odwiedziny ustalić.
Ale przy okazji tej wizyty u mnie możemy pomóc p. Danusi - nie chodzi o puszki dla kotów, bo to jest na bank. Jakieś pomysły, delikatne co p. Danusia może dostać od Puszkina w związku z wizytą. Tak sobie pomyślałam, że uzasadnieniem pomocy może być Puszkin.
W łapankach nie pomogę, przepraszam
a szczesliwa bedzie bardzo patrzac na Puszkinka:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], EwaMag, Google [Bot] i 37 gości