Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Motodrama pisze:Super wątek...
serotoninka pisze:Motodrama pisze:Super wątek...
Hehe jak to pojawienie się wątku erotycznego podnosi zawsze atrakcyjność opowieści
serotoninka pisze:Penelopa była w ciąży!
dellfin612 pisze:
Strasznie przepraszam, że nie było mnie z Wami podczas tych dramatycznych wydarzeń!![]()
dellfin612 pisze:
Najbardziej w tym konkretnym poście uderzyło mnie to, że mając dorastające kociaki różnej płci,
ani przez moment nie podejrzewałaś, że one po kątach mogę się zabawiać.
Entr jest teraz zdezorientowany. Raz zamykają tu, potem gdzie indziej,
nie pozwalają zbliżyć się do kumpelki. Nie może się biedak połapać.
Pewnie czuje się zagrożony, odrzucony,
Dlatego tak się zachowuje.
Serotoninko, poświęć mu, proszę, teraz sporo uwagi i dopieszczaj.
To ważne, aby niezadowolenia i dyskomfortu nie zaczął okazywać jeszcze inaczej.
serotoninka pisze: Jedna koleżanka ich nie widziałą tylko słuchała moich zachwytów nad nimi i jak przyszła w końcu to mocno rozczarowana rzekła: "Phi, toż to zwykły buras i zwykły czarny kot" No myślałam że ją strzelę! Enter ?? Zwykły kot ?![]()
![]()
Dorota pisze:serotoninka pisze: Jedna koleżanka ich nie widziałą tylko słuchała moich zachwytów nad nimi i jak przyszła w końcu to mocno rozczarowana rzekła: "Phi, toż to zwykły buras i zwykły czarny kot" No myślałam że ją strzelę! Enter ?? Zwykły kot ?![]()
![]()
![]()
![]()
serotoninka pisze: Jedna koleżanka ich nie widziałą tylko słuchała moich zachwytów nad nimi i jak przyszła w końcu to mocno rozczarowana rzekła: "Phi, toż to zwykły buras i zwykły czarny kot" No myślałam że ją strzelę! Enter ?? Zwykły kot ?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości