Nazywam się Iza. A to jest mój wątek.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=92546&start=630
Codzień czeka mnie nie lada wyzwanie. Trzeba wykarmić 160 kocich pustych brzuszków, czekających na mnie w wielkiej nadzieji. Czasem jest cieżko. Bardzo cieżko. Sił i środków brakuje. W takich momentach do walki o ich byt zapala mnie myśl "ŻE PRZECIEŻ ONE NA MNIE CZEKAJĄ"
Dochód z bazarku przeznaczony jest na bieżace kocie potrzeby w tym w szczególności zakup karmy.Wystawione przez mnie ciuszki nie są co prawda zupełnie nowe, ale wiekszosc z nich praktycznie nie nosi znamion użytkowania. Jeszcze wiele razy Wam posłużą i napewno przyniosą zadowolenie.Ciuszki zostały przez mnie odświeżone i stosownie przygotowane do licytacji. Z całą pewnością wyglądałyby dużo efektowniej, gdyby jeszcze zostały odprasowane. Ale wierzcie mi Dziewczyny wracam z ostatniego karmienia prawie w nocy i jestem już tak zmęczona ze nie dałabym fizycznie rady. Wiem jednak że świetnie Same sobie z tym poradzicie i będziecie zadowolone z zakupów.Przepraszam równierz za nieaktualną datę w aparacie, ale zwykle po wymianie baterii mam z tym prawdziwy kłopot, bo data automatycznie mi sie przestawia.Bazarek będzie trwał do dnia 31 maja do godziny 24.00 czasu Forumowego. Koszty wysyłki pokrywa Kupujący.
SERDECZNIE ZAPRASZAM