Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia230579 pisze:Kochani bierzcie koty w sile wieku, sa to koty ulozone, bardzo milusinskie, nadal chetne do zabawy, ale nie psuja nic i nie psoca jak maluchy, a jesli dostana dobra opieke to zyja bardzo dlugo, wiem cos na ten temat bo mam 4 starsze koty dwie kotki 10 i 14 lat i dwa koty 14 i 17 lat. nie zamienila bym je na zadne inne, sa czysciutkie, trzymaja sie domu, ladnie jedza duzo spia, mrucza i uwielbiaja mizanki a do tego sa grzeczniutkie. Ludzie uwierzcie w starsze kotki, one sa wspaniale
Bazyliszkowa pisze:kasia230579 pisze:Kochani bierzcie koty w sile wieku, sa to koty ulozone, bardzo milusinskie, nadal chetne do zabawy, ale nie psuja nic i nie psoca jak maluchy, a jesli dostana dobra opieke to zyja bardzo dlugo, wiem cos na ten temat bo mam 4 starsze koty dwie kotki 10 i 14 lat i dwa koty 14 i 17 lat. nie zamienila bym je na zadne inne, sa czysciutkie, trzymaja sie domu, ladnie jedza duzo spia, mrucza i uwielbiaja mizanki a do tego sa grzeczniutkie. Ludzie uwierzcie w starsze kotki, one sa wspaniale
Siean pisze:Bazyliszkowa pisze:kasia230579 pisze:Kochani bierzcie koty w sile wieku, sa to koty ulozone, bardzo milusinskie, nadal chetne do zabawy, ale nie psuja nic i nie psoca jak maluchy, a jesli dostana dobra opieke to zyja bardzo dlugo, wiem cos na ten temat bo mam 4 starsze koty dwie kotki 10 i 14 lat i dwa koty 14 i 17 lat. nie zamienila bym je na zadne inne, sa czysciutkie, trzymaja sie domu, ladnie jedza duzo spia, mrucza i uwielbiaja mizanki a do tego sa grzeczniutkie. Ludzie uwierzcie w starsze kotki, one sa wspaniale
Marcelibu pisze:Siean pisze:Bazyliszkowa pisze:kasia230579 pisze:Kochani bierzcie koty w sile wieku, sa to koty ulozone, bardzo milusinskie, nadal chetne do zabawy, ale nie psuja nic i nie psoca jak maluchy, a jesli dostana dobra opieke to zyja bardzo dlugo, wiem cos na ten temat bo mam 4 starsze koty dwie kotki 10 i 14 lat i dwa koty 14 i 17 lat. nie zamienila bym je na zadne inne, sa czysciutkie, trzymaja sie domu, ladnie jedza duzo spia, mrucza i uwielbiaja mizanki a do tego sa grzeczniutkie. Ludzie uwierzcie w starsze kotki, one sa wspaniale
To prawda...
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, elmas, Google [Bot], puszatek i 78 gości