ale może nie będzie Ci pasował....
chyba czas zmienić komputer na szybszy
ajszus pisze:Malk pisze:Luinloth pisze:Luinloth pisze:Sprzedam cielistą Antoinette Freyi, rozmiar 28E. Stan dobry - metka nieco zatarta. Świetna nie tylko pod białe bluzki, ale praktycznie pod większość rzeczy. Nadaje fajny kształt, dobrze zbiera spod pach i mocno trzyma. Za jakieś 30 zł + przesyłka
Przypomnę się, może któraś jest szczupła i chce tanio stanik
a jak on się ma do 30C/D?
zmieszczę się?
Pierwsza, ja wlasnie mam taki rozmiar i pytam tez
No niestety, z checia bym wymienila ale nie mogeMalk pisze:ajszus pisze:Malk pisze:Luinloth pisze:Luinloth pisze:Sprzedam cielistą Antoinette Freyi, rozmiar 28E. Stan dobry - metka nieco zatarta. Świetna nie tylko pod białe bluzki, ale praktycznie pod większość rzeczy. Nadaje fajny kształt, dobrze zbiera spod pach i mocno trzyma. Za jakieś 30 zł + przesyłka
Przypomnę się, może któraś jest szczupła i chce tanio stanik
a jak on się ma do 30C/D?
zmieszczę się?
Pierwsza, ja wlasnie mam taki rozmiar i pytam tez
eee tam, na pewno nei będzie Ci pasował![]()
albo wymienisz się na pięknego kociego krówka męskiego, wiek 4 miesiące
rambo_ruda pisze:rambo_ruda pisze:dziewczyny, mam na zbyciu nowe stringi freya tigerlily, rozmS. cena z wysyłką 20zł
przy okazji, że będę nabywać rozmiar większe, może któraś znajdzie coś dla siebie? ceny są mega dobre, a pani obiecała 10% zniżki na zakupy.
http://stores.shop.ebay.co.uk/ultimate- ... y-lingerie
może ktoś jeszcze?
ktoś jeszcze?
Luinloth pisze:Podejrzewam, że jest o rozmiar większy niż 30C - był na mnie dobry wtedy, kiedy mierzyłam 28E i 30D (miałam wtedy jakieś 68 pod, potem nawet zapinałam na środkową) i z różnymi modelami było różnie, i te i te pasowały. Ale z tego co wiem, Antoinette ma miseczki raczej mniejsze niż większe, więc powinien pasować
Aha, i kiedy mierzyłam się w nim miałam w biuście 82-84 cm, więc powinien być dobry - w końcu troszkę luzu trzeba zostawić na migracjęa w Antoinette migracja idzie piorunem, bo dobrze podtrzymuje boki.
A to jest zdjęcie:
Może niezbyt reprezentacyjne, bo zrobione na szybko, ale zaręczam, że na żywo prezentuje się bardzo ładnie
ajszus pisze:Luinloth pisze:Podejrzewam, że jest o rozmiar większy niż 30C - był na mnie dobry wtedy, kiedy mierzyłam 28E i 30D (miałam wtedy jakieś 68 pod, potem nawet zapinałam na środkową) i z różnymi modelami było różnie, i te i te pasowały. Ale z tego co wiem, Antoinette ma miseczki raczej mniejsze niż większe, więc powinien pasować
Aha, i kiedy mierzyłam się w nim miałam w biuście 82-84 cm, więc powinien być dobry - w końcu troszkę luzu trzeba zostawić na migracjęa w Antoinette migracja idzie piorunem, bo dobrze podtrzymuje boki.
A to jest zdjęcie:
Może niezbyt reprezentacyjne, bo zrobione na szybko, ale zaręczam, że na żywo prezentuje się bardzo ładnie
wyglada na duzy, zastanawiam sie czy ja aby na pewno mam co do niego wlozyc
kimi1 pisze:Sprzedam stanik 30(65)DD, Marks&Spencer, stan idealny, obcinalam tylko ramiaczka, bo byly za dlugie, ale nawet calkiem poprawnie to wyszloKolor sliwkowy, w niebieskie kropki. Balkonik. Zdjecia i wymiary jutro.

ajszus pisze:Luinloth pisze:Podejrzewam, że jest o rozmiar większy niż 30C - był na mnie dobry wtedy, kiedy mierzyłam 28E i 30D (miałam wtedy jakieś 68 pod, potem nawet zapinałam na środkową) i z różnymi modelami było różnie, i te i te pasowały. Ale z tego co wiem, Antoinette ma miseczki raczej mniejsze niż większe, więc powinien pasować
A to jest zdjęcie:
PWajszus pisze:ajszus pisze:Luinloth pisze:Podejrzewam, że jest o rozmiar większy niż 30C - był na mnie dobry wtedy, kiedy mierzyłam 28E i 30D (miałam wtedy jakieś 68 pod, potem nawet zapinałam na środkową) i z różnymi modelami było różnie, i te i te pasowały. Ale z tego co wiem, Antoinette ma miseczki raczej mniejsze niż większe, więc powinien pasować
A to jest zdjęcie:
poprosze o dane do przelewu
Luinloth pisze:PWajszus pisze:ajszus pisze:Luinloth pisze:Podejrzewam, że jest o rozmiar większy niż 30C - był na mnie dobry wtedy, kiedy mierzyłam 28E i 30D (miałam wtedy jakieś 68 pod, potem nawet zapinałam na środkową) i z różnymi modelami było różnie, i te i te pasowały. Ale z tego co wiem, Antoinette ma miseczki raczej mniejsze niż większe, więc powinien pasować
A to jest zdjęcie:
poprosze o dane do przelewu
ajszus pisze:Poszlo.Mam nadzieje ze bedzie dobry
i nie beda mi buly uciekac jak we freyce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości