Chat pisze:U mnie dzieciaki lataja boso po kafelkach, tez nie moge na to patrzec. Koty to chociaz futro maja.
jesuuu, ja od razu bym pęcherz miała załatwiony...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:U mnie dzieciaki lataja boso po kafelkach, tez nie moge na to patrzec. Koty to chociaz futro maja.
trawa11 pisze:kristinbb pisze:Chat pisze:A moze ona wlasnie chce sie schlodzic? Dex rozklada brzuchol na kafelkach, jak jest zgrzany po lataniu na dworze. Chanelle tez tak robi jak jest jej za goraco. Kotecki nie sa gupie!
też tak myślę,
ale mnie robi się zimno brrr jak to widzę...![]()
mnie też![]()
Ja mam tylko kafelki w łazience, nigdzie więcej nie chce
Chat pisze:Ja mam kafelki na parterze wszedzie, a na gorze w holu i w lazience. W pokojach sa deski. Kiedys mialam tam wykladzine dywanowa, ale ciezko sie ja odkurzalo. No i kurz zbierala i kocia siersc.
moś pisze:Bry, ja mam wszedzie perskie dywany, Milenka pieknie sie rozklada a gdzie Joe? tez na kafelkach? niedobrze - on musi na perskich
kristinbb pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:Chat pisze:A moze ona wlasnie chce sie schlodzic? Dex rozklada brzuchol na kafelkach, jak jest zgrzany po lataniu na dworze. Chanelle tez tak robi jak jest jej za goraco. Kotecki nie sa gupie!
też tak myślę,
ale mnie robi się zimno brrr jak to widzę...![]()
mnie też![]()
Ja mam tylko kafelki w łazience, nigdzie więcej nie chce
a ja tutaj mam wszędzie kafelki...
kristinbb pisze:moś pisze:Bry, ja mam wszedzie perskie dywany, Milenka pieknie sie rozklada a gdzie Joe? tez na kafelkach? niedobrze - on musi na perskich
![]()
![]()
przecież Joe ma swój własny perski![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul, pibon i 73 gości