kinga w. pisze:To gdzie jest fotka Iriski??kalair pisze:kinga w. pisze:Ale słodka Lafinka!!
Qrka,mam DWA koty...
Ożesz..A KTO JEST NA ZDJĘCIU POWYŻEJ WG CIEBIE, HĘ?!
Moderator: Estraven
kinga w. pisze:To gdzie jest fotka Iriski??kalair pisze:kinga w. pisze:Ale słodka Lafinka!!
Qrka,mam DWA koty...

kinga w. pisze:Też lubię ramoneski - moją wypolowałam w lumpeksie za dychulca - super, taka miękko wyprawiona skórka, damska... Czeka mnie zmiana kurtki bo... koteczki malutkie, ja Futro miała maluchy wspinały się w szafie po ciuchach i mam na plecach kurtki mnóstwo śladów maleńkich łapek. Jakie to słodkie!Dziwię się sobie ze one to przeżyły - znalazłam "szkody" tej wiosny, one załatwiły mi kurtkę jesienią.
kinga w. pisze:Kask L to sporo - kieruj sie bardziej numeracją metryczną. Przynajmniej mój tak ma. [...] jakbyś kupowała nowy kask, to kup taki żeby był mocno dopasowany - one się trochę rozbijają. Ja jeszcze często noszę pod kask kominiarkę - komary w zęby nie wchodzą i kask nie śmierdzi potem.
kinga w. pisze:Ło, matko... Myślę Iriska, piszę Lafinka... No to ja chcę fotkę Lafinki!!

kalair pisze:kinga w. pisze:Ło, matko... Myślę Iriska, piszę Lafinka... No to ja chcę fotkę Lafinki!!
FSTYT!![]()
Ja chcę Futerko.![]()
Lafisia-obraziła się,że ją tak pomyliłaś..

Czeeeść!bazylica pisze:Witajcie w ten piękny deszczowy dzień![]()
![]()

kinga w. pisze:Ale fajny "czajnik"...![]()
Bożence prąd "wyszedł" w wyniku wichury. Drzewo się zwaliło.
Nooo... Albo do wiaderka... U nas na przystani tak wysyłali z wiaderkiem po prąd do wiertarki albo po kilwater.bazylica pisze:kinga w. pisze:Ale fajny "czajnik"...![]()
uu to nie mogła na zapas w słoiki nabrać??

kinga w. pisze:Nooo... Albo do wiaderka... U nas na przystani tak wysyłali z wiaderkiem po prąd do wiertarki albo po kilwater.bazylica pisze:kinga w. pisze:Ale fajny "czajnik"...![]()
uu to nie mogła na zapas w słoiki nabrać??

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], januszek, Meteorolog1 i 14 gości