Acha bylam dzis u niej i kupilam jej jedzonko dla watrobowcow:) jutro tez podjade pomiziac kiciora:)
Beda u niej w weekend codziennie. Niech wie ze nie jest sama.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ania Z pisze:całe popołudnie spędziłam w lecznicy :
Kubuś będzie żył
jutro kastracja, chodzi do kuwetki
choć niestety zwieracze juz swoje dostały
Agn pisze:Ania Z pisze:całe popołudnie spędziłam w lecznicy :
Kubuś będzie żył
A gdzieś mogę zobaczyć foty delikwenta?
fuerstathos pisze:Agn pisze:Ania Z pisze:całe popołudnie spędziłam w lecznicy :
Kubuś będzie żył
banerek w moim podpisie
aga9955 pisze:Acha bylam dzis u niej i kupilam jej jedzonko dla watrobowcow:) jutro tez podjade pomiziac kiciora:)
Beda u niej w weekend codziennie. Niech wie ze nie jest sama.
Agn pisze:fuerstathos pisze:Agn pisze:Ania Z pisze:całe popołudnie spędziłam w lecznicy :
Kubuś będzie żył
banerek w moim podpisie
Nie wiem dlaczego wydawało mi się, ze on buras jest...![]()
![]()
![]()
aga9955 pisze:Olu Fabia je teraz hillsa dla kotow z problemami watrobowymi on chyba sie nazywa l/d mnie pani poradzila w sklepiku:)
Wieczorem podjade do Fabii i kupie jej kocykbedzie miala swoj. Na zawsze:)
zabers pisze:Byłam u Fabii. Dziewczyna w porządku. Ładnie je i suche, i mokre. Jedzenia mi nie kazali kupować, bo jeszcze ma i bez sensu, żeby stało. Reasumując, skończyło się na ... zabawce do demolowania.
Kaori... pisze:Olafi i Trixi byli dzisiaj u weta na usuwaniu zębów. Niestety trzeba było usunąć wszystkie poza kłami. Olaf dostał kroplówkę i do jutra zostanie mu wenflon w łapce. Natomiast wyniki badań krwi Trixi są rewelacyjne
Po powrocie do domu oba schowały się pod szafe, ale wyszły żeby skorzystać z kuwetki. Olaf wygląda lepiej, Trixi jest jeszcze troche oszołomiona po narkozie.
Poza wetem małżeństwo aranżowane bardzo się polubiło i rozbrykało po całym mieszkaniu. Zdarza im się pić wode z tej samej miseczki lizać się po łebku, bawić się wspólnie sznureczkiem i oczywiście podglądać w kuwetce
Jutro jeszcze idziemy z nimi na zastrzyk przeciwbólowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 584 gości