marzy mi się taki ze wszystkimi Draniami, ale chyba mam ich za dużo

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:Może zamów sobie taki, gdzie za jedną kocią głowę będą robiły połówki dwóch różnych?
genowefa pisze:Lemoniada pisze:Może zamów sobie taki, gdzie za jedną kocią głowę będą robiły połówki dwóch różnych?
Genialne! Siupsiupek i Ziutek, że też na to nie wpadałam. Dwa półgłówki, z których tak naprawdę można uzyskać maksymalnie jedną kocią głowę
Lemoniada pisze:genowefa pisze:Lemoniada pisze:Może zamów sobie taki, gdzie za jedną kocią głowę będą robiły połówki dwóch różnych?
Genialne! Siupsiupek i Ziutek, że też na to nie wpadałam. Dwa półgłówki, z których tak naprawdę można uzyskać maksymalnie jedną kocią głowęAle nie łudź się, otwory gębowe i tak pozostaną dwa
genowefa pisze:Lemoniada pisze:genowefa pisze:Lemoniada pisze:Może zamów sobie taki, gdzie za jedną kocią głowę będą robiły połówki dwóch różnych?
Genialne! Siupsiupek i Ziutek, że też na to nie wpadałam. Dwa półgłówki, z których tak naprawdę można uzyskać maksymalnie jedną kocią głowęAle nie łudź się, otwory gębowe i tak pozostaną dwa
NiewątpliwieIlość pochłanianego żarcia nie przekłada się u nich ani na mądrość ani na tuszę. Chyba nieelegancko będzie napisać na co tak naprawdę się przekłada
Wielbłądzio pisze:J
Od rana w długich dżinsach, siedzę i przeklinam swoją głupotę, chyba zaraz rozbiorę się do majteka mam dziś śliczne śliwkowe stringi :mrgreen:
Dziewczyny bez zmian.
Bidek ciągle chodzi i miauczy
Wielbłądzio pisze:Aluś, Ty![]()
, to było napisane maczkiem, a teraz wszyscy zobaczą
![]()
Podpisano: ta, co to kiedyś nienawidziła stringów i zapierała się, że nigdy nie będzie ich nosić
alus1 pisze:Wielbłądzio pisze:Aluś, Ty![]()
![]()
Podpisano: ta, co to kiedyś nienawidziła stringów i zapierała się, że nigdy nie będzie ich nosić
powinnam jeszcze w kolorze to rzucić odpowiednim a niech patrzą szkoda że fot nie ma![]()
pupa zmalała to miłość do stringów rozkwitła![]()
Wielbłądzio pisze:
zgadza się, kolor mniej więcej taki, może odrobinę cieplejszy
Fot nie przewiduję
Wielbłądzio pisze:Aluś, Ty![]()
![]()
No ale cóż... Czytacie tutaj co JA robię, co JA jem, kiedy JA śpię lub nie śpię, na co JA jestem chora, z kim JA sypia(ła)m, jakiej JA słucham muzyki... To i o śliwkowych stringach możecie przeczytać
Boszzzz, jak u Gombrowicza, fstytt, naprawdę dawno już powinnam była założyć sobie gdzieś bloga
![]()
Otóż kupiłam sobie ostatnio cztery pary. Nie tylko śliwkowe, ale śliwkowe najładniejsze: z mięciutkiej mikrofibry, z koronkami i kokardkami po bokach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, Silverblue i 48 gości