Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:WitamMelduję, że Pyzdraczek jest już w swoim nowym domku w Legnicy
Był bardzo grzeczny i dzielny - jestem z niego dumna
Najpierw mawin podała mu tabletki za co bardzo dziękujemy
bo ja to tchórz jestem ( a Pyzdraczek warczał i to bardzo
) a tabletki to nawet swoim kotom podać nie umiem
![]()
Pyzdraczek mawin nie ugryzł i nawet dał się miziać![]()
Przez całą drogę spałJak dojechaliśmy od razu skumał że jest w swoim domku bo się obudził, wyszedł z czystego transporterka
i uwalił się na środku pokoju skąd nas obserwował
![]()
Dał się mi pomiziaćno i swojej Pani - od razu zaznaczając stanowczo łapką że po brzuszku mizianek nie lubi
po czym udał się na swoje legowisko - nawet nie schował się do trasporterka.... chyba jednak dragi jeszcze działały
![]()
Domek zrobił na mnie dobre wrażenie. Jego Pani to bardzo miła i ciepła osoba i widać że ma podejście do zwierzątbyła bardzo szczęśliwa że Pyzdraczek już do nich dotarł
A oto fotorelacja, a piękny Rudzik to jego nowy kumpel![]()
![]()
![]()
Kicia_ pisze:No to bardzo się cieszę i dziękuję Agness, zrobiłaś dużo więcej niż planowałaś. Mówiłam, że temu przystojniakowi się nie odmawia, ma chłopak cos w sobie
dziękujemy za pomocmawin pisze:Pyzdraczek jest super chłopakiem, takiego przystojniaka to ja dawno nie miziałamMam nadzieję, że będzie baaardzo szczęśliwy w swoim nowym domku i jestem bardzo ciekawa jak sie zachowuje teraz, jak już tabletka przestała działać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot] i 61 gości