Koty u B.Wahl.cz.III.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 21, 2009 18:51

Ok )
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Czw maja 21, 2009 18:57

Ok )

Dziala Wam gg?
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Czw maja 21, 2009 19:12

nie dziala:( do szalu mnie to doprowadza. Agnieszka

ostatniaszansa

Od: Pt mar 13, 2009 23:48

Post » Czw maja 21, 2009 19:34

U mnie też nie działa - od kilku godzin. :cry:
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

Post » Czw maja 21, 2009 19:53

Miau tez okoniem staje...pol godziny sie tu wdrapuje((
Agnieszka, mam mail do babki, musisz do niej szybko napisac, chce wziac Majeczke od LI1.
Mam nadzieje, ze mi wysle wiadomosc
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Czw maja 21, 2009 21:16

Nie mogę połapać się co, gdzie jest na Miau... :oops: Mam nadzieję, że wybaczycie, że napiszę tutaj :) Przed chwilą miałam telefon - rodzina mieszkająca w Mińsku Mazowieckim w dużym domu z dużym ogrodem :wink: zdecydowała się adoptować psa. :D Koniecznie chcą samczyka, owczarka niemieckiego (ale myślę, że mix też wchodzi w grę), młodego. Za tą rodzinę "poręczyła" nasza przyjaciółka, która ma od nas malamutkę, więc domek sprawdzony.
Dlatego bardzo proszę jak będziecie w Boguszycach zwróćcie uwagę na ONki i mixy.
Będę ogromnie wdzięczna za zdjęcia, pokażę je zainteresowanym i wybiorą pieska dla siebie. Co Wy na to??? :)
Przy okazji - we wrześniu pewien pan z Warszawy zaczepił mnie na spacerze z moimi owczarkami i mówił, że bardzo chciałby adoptować ONka. Mieszka w bloku z żoną i dziećmi. Ostatnio spotkałam jego syna, nadal szukają psa. Mam do nich numer.
Na dogo ktoś wstawił fotki szczeniaczków, moją uwagę zwrócił szary maluszek, ale nikt na dogomanii nie odpowiedział na moje pytanie o szczeniaka... :( A możliwe, że byłby dla niego dt lub ds... Tu pisałam o maleństwie http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z ... dex68.html
Obrazek
Ostatnio edytowano Czw maja 21, 2009 21:18 przez Journey, łącznie edytowano 1 raz

Journey

Od: Czw maja 21, 2009 11:44

Post » Czw maja 21, 2009 21:16

Czy wszyscy, którzy chcieli jechać mają już transport? Mam wrażenie, że nie..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Czw maja 21, 2009 21:29

Journey, odpisalam wtedy, ze szczeniaki maja szanse zbiorowo pojechac do Niemiec ale jesli znajdziemy im domy stale na miejscu, w Polsce, to sa do wydania.
Jesli chodzi o ONki, to mam je na liscie na pierwszym miejscu do zdjec i opisow. Zalozylam watek na owczarkach i tam tez czekaja.
W sobote wieczorem usiade i bede wklejac, wysylac itd.
Bardzo mnie cieszy info o chetnych do adopcji. ZObaczymy co wylowimy w sobote.

Kaprysku, ja mam komplet. Ale nie widze wpisow Zofii i Ewy i nie wiem czy One maja transport?
Poza tym, rano zadzwonie w sprawie tej karmy do odebrania.
Dasz rade w razie czego zabrac ja w sobote?No i nie pamietam Twojego nazwiska, a musze podac kto bedzie odbieral...napisz mi prosze na pw..
To beda na pewno dwa wielkie wory psiego (18 kg i 15 kg)i cos kociego. Psie jedzie do Boguszyc. :oops:
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Czw maja 21, 2009 21:53

teapot pisze:U mnie też nie działa - od kilku godzin. :cry:

u mnie też nie działa...

Nie działa popularny komunikator
Trwa awaria serwerów gadu-gadu – nie działa portal i komunikator. Admini i programiści oraz pracownicy działu serwerów pracują i próbują usunąć awarię tak szybko, jak to tylko możliwe - pisze Jarosław Rybus, rzecznik GG, na swoim prywatnym blogu.
Oprócz samego komunikatora, nie działa także strona główna GG oraz serwis mikroblogowy Blip. O awarii informują również internauci Onet.pl, którzy przysyłają o tym informacje na CYNK!. Awaria trwa prawdopodobnie od około godziny 20.
http://wiadomosci.onet.pl/1975474,18,item.html

3 sprawy:
Rozumiem, że szans na fotki rodziców czy matki Weny i Wegi raczej nie ma?...

Czy ta sunia z oczkiem i inne duże kluski to rodzeństwo Weny i Wegi?

W sprawie adopcji Wegi dzwoniła dziś do mnie pani z Wodzisławia Śląskiego. Szuka szczeniaka - suczki, docelowo dużej, psina miałaby do towarzystwa inną sukę i do dyspozycji teren koło domu. Nie mieszkałąby jednak w domu, tylko w budzie i kojcu. Zamykana w kojcu byłaby wtedy, gdy ktoś wchodziłby na teren posesji. Suczka ma więc być szczekliwa i odstraszać intruzów... W domu są dzieci i państwo liczą na to, że sunia swoich będzie kochać! Macie jakiegoś szczeniaka w tym typie? Ja wolę wydać Wegę jako psa kanapowego... :wink:[/url]
Ostatnio edytowano Czw maja 21, 2009 22:25 przez halbina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw maja 21, 2009 22:01

teapot pisze:U mnie też nie działa - od kilku godzin. :cry:

A miałam wrażenie, że tylko u mnie...
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw maja 21, 2009 22:04

Wydaje mi się, że Zofia zgłaszała się do Kaprys.
Natomiast nie widziałam nigdzie Ewy... :(
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

Post » Czw maja 21, 2009 22:24

O ile mnie pamiec nie myli, to Zarzad ma jeszcze jedno wolne miejsce, wiec jak Ewa sie znajdzie, to bedzie akurat.

Kaprysku, Zosia jedzie z Toba?
Nie mozemy nikogo zgubic.
Wszyscy juz maja transport?

Halbino, mhmm, matke moze upoluje.Poprosze p. Jozefa zeby mi ja palcem pokazal. Z ojcem moze byc pewien problem..))
Nie jest to rodzenstwo. Te szczeniaki byly schowane u p. Marzeny.
Czy ta Pani sama przyjechalaby po psa, czy moze pokrylaby koszt transportu? I czy jest ktos, kto moze sprawdzic dom przed adopcja?
Warto zobaczyc ten kojec, i tak sama wiesz, ogolnie zerknac jak sie ma ich pies. Czy jest wysterylizowana itd.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Czw maja 21, 2009 22:35

Do sprawdzenia itp trzeba by kogoś znaleźć, ja nie dam rady tego zrobić, mogę jedynie podać na pv namiary - tel. tej pani i zadeklarować, że jeśli po przewiezieniu suczki coś by nie grało, to można ją przywieźć do mnie, na dt.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw maja 21, 2009 22:40

Na poczatek zobaczymy co mamy w schronisku.
Jak znajdziemy cos w tym typie, to wezmiemy sie za Pania.
Moze znajdziemy kogos w rejonie.
Dziekuje Halbino)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Pt maja 22, 2009 7:50

UWAGA TORUŃ - ZUZEL I AGN

Przepraszam za capsa, ale tak będę pewna, że post nie ucieknie :oops:

6 czerwca - może być? Jeżeli tak, to będziemy się dogadywać na pw, ale już teraz Agnieszko możesz podać mi adres. :D
Obrazek

marta79

Od: Czw sty 17, 2008 12:27

[poprzednia][następna]