Espi - znowu u Cameo w dt, ds bardzo potrzeby :-((((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 19, 2009 16:38

wszystko co napisałam dotyczyło pierwszego domu Espi, nie Twojego Olgo

nie napisałam też, że oddajesz kota do schronu

wkleiłam link, bo uważam, że warto zapoznać się z historią opisaną przez pupus

i tyle
" Nie zamieniaj serca w twardy głaz póki jeszcze serce masz"
Lombard

Alama

Od: Pt lip 07, 2006 18:50

Post » Wto maja 19, 2009 16:39

Dokładnie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto maja 19, 2009 16:44

PRZEPRASZAM ZA MOJE EMOCJONALNE PODEJŚCIE I WYWODY ... JA TEŻ NIE CHCIAŁABYM PRZECIEŻ NIKOGO URAZIĆ :oops: :oops: :oops:

MAMY TEŻ NA TYM WĄTKU KILKA ŁADNYCH FOTEK NEGRY (TEJ PIERWSZEJ ZAADOPTOWANEJ PRZEZE MNIE KICI ) W KOŁYSCE LUB DOGLĄDAJĄCEJ MALEŃKĄ :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Olga-Negra

Od: Pon lut 16, 2009 19:49

Post » Wto maja 19, 2009 18:58

zgadza się :) Negra jest piękną kocicą
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Śro maja 20, 2009 12:09

Plany mi się zmieniły :( i nie będe mogła jutro przyjechać, mogę w piątek, ale muszę wrócić do domu przed 16:00 :(

Dziewczyny, nie żebym chciała się "wymigać" bo bardzo mi na tym zależy ale... niestety, ja też mam swoje życie, koty, pracę i zdrowie, które jest teraz najważniejsze :(

Kasia (puss) zrobiła Espi "szczęśliwe allegro" :ok: mam nadzieję, że będzie szczęśliwe :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro maja 20, 2009 19:52

Jejku dziewczyny dograjcie się.Czas działa na niekorzyść dla Epsi :roll: :?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro maja 20, 2009 20:23

im prędzej tym lepiej
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Post » Śro maja 20, 2009 21:19

KOLEJNY RAZ ZMIENIASZ PLANY W NOSIE MAJĄC MÓJ CZAS I PLANY ORAZ POINFORMOWANIE MNIE O TYM, A PRZECIEŻ Z NETU MOŻNA WYSYŁAĆ DARMOWE SMSY
...

W PIĄTEK RANO W MOJĄ ŁAZIENKĘ WCHODZI EKIPA REMONTOWA, WIĘC NIESTETY TYLKO WEJDZIESZ I WYJDZIESZ.
NA UGOSZCZENIE CIĘ NIE BĘDĘ MIAŁA WARUNKÓW.
GODZINA MAM NADZIEJĘ SIĘ NIE ZMIENIŁA? MIĘDZY 10 A 11 RANO? O 11.45 - 12 MUSZĘ POJECHAĆ Z PANEM MAJSTREM PO KABINĘ I GEBERIT, DLATEGO PYTAM ...

Olga-Negra

Post » Śro maja 20, 2009 21:28

Olga-Negra pisze:KOLEJNY RAZ ZMIENIASZ PLANY W NOSIE MAJĄC MÓJ CZAS I POINFORMOWANIE MNIE O TYM, A PRZECIEŻ Z NETU MOŻNA WYSYŁAĆ DARMOWE SMSY

Nie krzycz na mnie. Po raz który zmieniam plany? bo mi się wydaje że po raz pierwszy. Będe na 1000% w piątek rano.

Olga, ja pracuje i ciężko mi znaleźć chociaż jeden wolny dzień, Ty jako osoba nie pracująca tego nie rozumiesz.

A tak przy okazji, to Ty masz bodajże Playa, a (przy moim żółwim necie) ciężko mi znaleźć bramkę na tego operatora!

W PIĄTEK RANO W MOJĄ ŁAZIENKĘ WCHODZI EKIPA REMONTOWA, WIĘC TYLKO WEJDZIESZ I WYJDZIESZ. NA UGOSZCZENIE CIĘ NIE BĘDĘ MIAŁA WARUNKÓW.

Muszę dojechać do domu przed 16:00, bo wychodzę w pilnej (służbowej) sprawie. A dałabyś rade podjechać z nią pod dworzec PKP, to chyba niedaleko... ?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro maja 20, 2009 22:31

NA NIKOGO NIE KRZYCZĘ ...
PRZECZYTAJ DOKŁADNIE WSZYSTKIE SWOJE WYPOWIEDZI NA WĄTKU I PRZYPOMNIJ SOBIE ŻE JUŻ RAZ BYŁYŚMY UMÓWIONE I NIE PRZYJECHAŁAŚ ANI TEŻ NIE POWIADOMIŁAŚ MNIE O TYM.

JA TEŻ PRACUJĘ, PROWADZĘ DOM, WYCHOWUJĘ DZIECI, PROWADZĘ TERAPIĘ DLA TRUDNEJ MŁODZIEŻY, A AKTUALNIE ROBIĘ REMONT I MAM SETKI RÓŻNYCH SPRAW I PROBLEMÓW KTÓRYCH TY, BYĆ MOŻE NIE BĘDZIESZ MIAŁA - CZEGO CI ŻYCZĘ.

PODAJ GODZINĘ NA KTÓRĄ MAM PRZYWIEŹĆ ESPI I JEJ RZECZY NA DWORZEC, TO POSTARAM SIĘ TO ZROBIĆ.
Ostatnio edytowano Czw maja 21, 2009 8:21 przez Olga-Negra, łącznie edytowano 2 razy

Olga-Negra

Post » Czw maja 21, 2009 6:31

Olgo, pisanie dużymi literami to krzyk
i tak jest odbierane przez czytających
wyłącz caps locka
mam nadzieję, ze Espi zostanie wreszcie od Ciebie odebrana
takie zwlekanie jej nie służy
żałuję, ze nie mogę jej pomóc

Killatha

Post » Czw maja 21, 2009 8:14

Wiele postów pisałam dużymi literami, ponieważ wg mnie jest to jakoby podkreśleniem ważnych wiadomości (informacji) ... a mnie samej lepiej się to czyta z uwagi na wadę wzroku.
Nie miałam pojęcia, że tak jest to odbierane. :oops: :oops:

P.S.
W języku polskim zdanie wykrzyknikowe zapisywane jest ze znakiem "!" na końcu a takiego nie użyłam ...

Jeśli kogokolwiek uraziłam pisząc taką czcionką to pardon :)
Ostatnio edytowano Czw maja 21, 2009 14:14 przez Olga-Negra, łącznie edytowano 1 raz

Olga-Negra

Post » Czw maja 21, 2009 8:29

Jak dodatkowo zabezpieczyć Espi by przypadkiem nie "dała nogi" przy przekładaniu jej do transporterka Cameo?
Nie mam szelek, a obawiam się że obróżka może jej się zsunąć.
Niestety mój transporter będzie mi potrzebny - szczepienia Negry - więc pożyczyć go nie mogę.

Olga-Negra

Post » Czw maja 21, 2009 9:12

najlepsze byłyby dosyć ciasno zapięte szelki
i koniecznie przekładajcie ją w zamkniętym pomieszczeniu, choćby w toalecie (co z tego że nie ładnie pachnie) albo poprosić kogoś z miejscowego sklepu
dosyć było ostatnio zaginięć
nie chcę szukać czarnego kota w centrum Zabrza

Killatha

Post » Czw maja 21, 2009 14:22

Killatha pisze:najlepsze byłyby dosyć ciasno zapięte szelki

poszukam wśród znajomych, albo sama coś wykombinuję
(w domu mam tylko skórzane szelki dla labradora, z których ewentualnie skopiuję wzór)

Cameo, proszę o odpowiedź o której dokładnie będziesz na dworcu PKP w Zabrzu. Nie mogę na dłużej zostawić mieszkania bez nadzoru (ekipa budowlana) a dojście (lub dojazd środkami komunikacji miejskiej) zajmie mi około 30 minut w jedną stronę.

Olga-Negra

[poprzednia][następna]