Zielonookie Kotołaki i Pikaczu:) cz.V

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 21, 2009 12:21

Powtarzam: normalka. Potem dojda (albo nie) pawiki poranne, mdlosci i inne atrakcje, ktore mina jak sen srebrny Salomei kolo czwartego miesiaca - jak poczujesz ruchy malej krewetki 8) :lol: Marciu, korzystaj z tego okresu, jest cudowny. Niedlugo poczujesz w sobie taka sile, taka moc, ze chate rozniesiesz i nic nie bedzie Ci straszne :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw maja 21, 2009 12:26

Chat pisze:Niedlugo poczujesz w sobie taka sile, taka moc, ze chate rozniesiesz i nic nie bedzie Ci straszne :lol:

O kurcze, to ona jak rycerz Jedi wkrótce będzie? 8O
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw maja 21, 2009 12:28

Aha 8) Bedac w ciazy po zeby z Jasiem, tanczylam na stole na weselu kuzyna TZ-ta. A ginowi bylam w stanie pokazac wszystko :lol: Teraz na pewno tego nie zrobie :twisted:
Obrazek

Chat

Post » Czw maja 21, 2009 12:31

Chat pisze:Aha 8) Bedac w ciazy po zeby z Jasiem, tanczylam na stole na weselu kuzyna TZ-ta.

Foty są???? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Czw maja 21, 2009 12:36

U mnie w domu sezon na ciążę - 2 współlokatorki "zaciążone", nawet nie wiecie jak pięknie jest obserwować jak im brzuszki rosną, dla mnie kobiety w ciąży wyglądają po prostu uroczo :1luvu:
Obrazek
Mruczę wiec jestem...
Obrazek Obrazek

MonikaG

Od: Sob maja 06, 2006 12:27

Post » Czw maja 21, 2009 18:04

Marciu gratulacje. Jak fajnie.
Dbaj o siebie, miej humory.
My i tak będziemy zaglądać.
A jeszcze Tobie małego ( tak z 7-8 miesięcznego) czarnego koteczka do pełni szczęścia brakuje :mrgreen:

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw maja 21, 2009 18:20

Chat pisze:Aha 8) Bedac w ciazy po zeby z Jasiem, tanczylam na stole na weselu kuzyna TZ-ta. A ginowi bylam w stanie pokazac wszystko :lol: Teraz na pewno tego nie zrobie :twisted:

czego nie zrobisz :mrgreen:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw maja 21, 2009 18:57

:lol: :lol: :lol:

no to wszystko jasne - Marcia ma humorki i dołki, bo zaciążyła :dance: :dance2: tylko się nie obrażaj za te słowa, proszę, bo to całkiem w porządku i całkiem normalne jest. Jakbyś humorów nie miała, to by było wręcz podejrzane ;)
potem sobie porzygasz jeszcze, może zjesz 2 kg pomarańczy naraz i znów się porzygasz (z własnego doświadczenia :oops: ) a potem to już będzie z górki :ok:

dbaj o siebie i Fasolkę i nie czytaj głupich tekstów, bo po co? Lepiej zobacz sobie wątek Etki i jej małą Majkę jak wariuje z kotyma i wszyscy są szczęśliwi :D

Gratuluję serdecznie Obrazek
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw maja 21, 2009 19:18

Wiecie, ja nie wiem, czy za szybko sie nie pochwaliłam :(
Byłam na USG, a tam był pęcherzyk 10mm, wg USG 4 tydzień + 1 dzień. Według OM 7 tydz, wg bety 5/6 tydz. Czyli jakby trochę za mały. Niby ginka powiedziała, że to mozliwe i wszystko może byc ok, ale skoro czytacie ten wąt, to mnie trochę znacie :oops: . Zadzwoniłam do niej jeszcze i powiedziała, że jak pęchezryk ma te 4 tyg to do zaplodnienia mogło dojść te 4 tyg temu, a nie 2 tyg temu, jak myslałam. (Dla niewtajemniczonych tygodnie ciąży liczy się od dnia ostatniej miesiączki -OM- , czyli zachodzi się w 2 tygodniu ciąży :roll: .
No i dooopa. Najgorsze jest to, że wyjeżdżam 1 czerwca na miesiąc, więc jak by trzeba zrobić zabieg... to będzie problem...

Własnie skończyliśmy Wypłosiowi kroplówkę, wygląda w miarę ok, ale ma chyba nadal słabszy apetyt, a może mu jednak trudniej bez kłów łapać chrupki z miseczki? Jutro dokupimy płyny i jeszcze ma mieć dwa dni. Czy kroplówkę można kupić w aptece bez recepty?

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw maja 21, 2009 19:25

no to trzeba poczekać chyba na ujednolicenie tych ginowych wyliczeń, ale kciuki są :ok: :ok: :ok:

Jaką Wypłoś ma miseczkę? przy braku ząbków lepsza głębsza, żeby było "grubiej" chrupków, to sobie "zamoczy" pysia i więcej do pyszczka nagarnie. Nie pamiętam już, co mu dajecie w tych kroplówkach, ale miałam problem z kupieniem bez recepty zwykłej soli fizjologicznej :roll: nie wiem, co prawda, co niby miałabym z nią zrobić i jaką krzywdę sobie tym wyrządzić, ale w czterech aptekach mi odmówili :twisted:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw maja 21, 2009 20:03

Kupiłam 10 kg suchego Hillsa k/d bo wszystkie go żrą, zwłaszcza Wypłoś.

Nie.

On teraz bedzie żarł suchą Animondę :twisted:

Czy można zastrzelić własnego kota? :roll:

MarciaMuuu

Post » Czw maja 21, 2009 20:06

Mozna. 8) W gre wchodzi rowniez uduszenie, pocwiartowanie, depilacja, lamanie na kole - wybor jest spory :twisted: Wszystko zalezy od inwencji tworczej Duzych... :wink:
A poki co, wycaluj gluptaka idaj mu tej cholernej Animondy :lol:
Obrazek

Chat

Post » Czw maja 21, 2009 20:43

MarciaMuuu pisze:Czy można zastrzelić własnego kota? :roll:

Nie :evil: . Podobnie, jak nie wolno trzepnąć kobiety w ciąży, a na to miałam ochotę, czytając wcześniejsze wpisy :twisted: . Dobrze, że wcześniej nie tu weszłam :wink:
Marcia, kciuki trzymam!!! :ok: :ok: :ok:
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Czw maja 21, 2009 21:26

Jeśli kroplówka tylko z soli fizjologicznej to spokojnie kupisz w aptece bez recepty. Jak będą mieli wąty, powiedz, ze do soczewek 8) Zresztą - komu to mówię ;)

Też dzisiaj poiłam kroplówą moją Pysię, tez jeszcze 2 dni i tez kupię w aptece :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt maja 22, 2009 7:06

Nie bić :evil:
Bo oddam :evil: . A poza tym gryzę :twisted:

Zostałam w domu z kotkami, bo miałam po tym wszystkim noc nie przespaną i zaryczaną :oops: , ale co z tego skorzystaja kotki to skorzystają :) .

Dziś Animonda już nie jest taka fajna, musze obmyslić strategię karmienia Wypłoszcza! No bo podkradanie cudzych chrupek nienerkowych to mu pasuje :evil: . A sio!

MarciaMuuu

[poprzednia][następna]