Forca też miała nadżerki w pysiu

puss pisze:po wizycie u wetki: biochemię muszę zrobić u chłopaków pod wieżą, bo nie mam jak jej przynieść Mikiego od rana na pobranie krwi.
w uszach świerzbowiec - leczymy, w pysiu nadżerki - zęby w nienajgorszym stanie, nadżerki do leczenia, Miki prawdopodobnie nie wymiotuje tylko mu się ulewa, bo od nadżerek jest opuchnięta krtań. poza tym jest zatkany - tzn. wszystko mu się skamieniło w jelitach i nie chce z niego wyjść, więc ładuję mu olej parafinowy. podwyższone enzynofile wskazują na mega zarobaczenie, więc jeszcze dostałam Drontal dla niego - jutro mu podam.
puss pisze:Agnieszko, serdeczne dzięki. TŻ obiecał mnie podwieźć z Mikim do lecznicy
puss pisze:puss pisze:po wizycie u wetki: biochemię muszę zrobić u chłopaków pod wieżą, bo nie mam jak jej przynieść Mikiego od rana na pobranie krwi.
w uszach świerzbowiec - leczymy, w pysiu nadżerki - zęby w nienajgorszym stanie, nadżerki do leczenia, Miki prawdopodobnie nie wymiotuje tylko mu się ulewa, bo od nadżerek jest opuchnięta krtań. poza tym jest zatkany - tzn. wszystko mu się skamieniło w jelitach i nie chce z niego wyjść, więc ładuję mu olej parafinowy. podwyższone enzynofile wskazują na mega zarobaczenie, więc jeszcze dostałam Drontal dla niego - jutro mu podam.
puss pisze:miki wciąga wszystko, co mu włożę do miski. wczoraj była kupa, ale luźna. uszy leczymy, wczoraj było też pierwsza aplikacja dopaszczna Stomorgylu.
poza tym Miki już wychodzi z łazienki i zapoznaje się z resztą kotów. najbardziej zapoznał się póki co z Pudrem, bo Puder łazi za nim.
chyba idziemy do przodu![]()
Etka pisze:puss pisze:miki wciąga wszystko, co mu włożę do miski. wczoraj była kupa, ale luźna. uszy leczymy, wczoraj było też pierwsza aplikacja dopaszczna Stomorgylu.
poza tym Miki już wychodzi z łazienki i zapoznaje się z resztą kotów. najbardziej zapoznał się póki co z Pudrem, bo Puder łazi za nim.
chyba idziemy do przodu![]()
dobre wiesci
bardzo mnie to cieszy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 57 gości