Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Obruni pisze:Może XAgaX pomoże z ogłoszeniami dla Igorka, albo inne dziewczyny, które chciały pomóc. On jest taki piękny.
Romekifasolka pisze:No witam. Tak ,mamusia jest u mnie miała szwy boczne, bo za duże sutki z mlekiem i wet bała się takiego cięcia. Maluchy maja ok 5 tygodni 2 dziewczynki i 2 chłopcy. na razie oczka do leczenia, maja tez rozwolnienie więc do obserwacji, rzeczywiście na poczatku nie jadły same, troche przez butelke, która jeszcze miałam ze starych czasów od Fuestahos, ale juz końcówkę obgryzły.
Jak będzie nadal rozwolnienie, to będe musiała przejśc na mleko royala.
Mamusia cała poobgryzana, ale bardzo ładnie je, załatwiła się juz (sterylka była w sobotę) i jest spokojna, oprócz ego, ze atakuje wszystko co pojawi się w klatce a więc i moje ręce w rekawicy.
A te koty to niby z tej piwnicy? W taki razie musiała byc jeszcze tem 3 kotka, bo skąd takie szare? Ta druga, która na ocznie widziałam, to była czarna, chyba, że to jeszcze jakiś inny kot.
Obruni- nie szukaj na siłę domu dla dwóch razem, zresztę chyba Pani, która do mnie zadzwoniła po kota zadzwoniła najpierw do Ciebie, powiedziałaś, ze wydasz jej kota a potem zmieniłas zdanie, ze chcesz je wydać razem(pani na prezent dla córki 18 -to letniej ale wydała mi się na pierwszy rzut ok).
Nie jestem alfa i omega, ale małe zawsze się fajnie bawią, a najwazniejsze aby znaleśc im dobre domy a nie sugerować się, ze mają byc razem. Mało jest chętnych na 2 koty równocześnie niestety, a że oszołomy dzwonią, tym się nie zrażaj, to normalne, niestety.![]()
Powodzenia!
Obruni pisze:
No, ale jak się zrobi miejsce, to znów będę mogła wziąć jakieś do odchuchania.
Hannah12 pisze:A co z resztą kociaków i tą drugą mamuśką? Cos już wiadomo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 256 gości