Bo ja po Tobie mam najlepsze staniki, ale 32 nie nosiłam. To ściśliwiec jest? Bo śliiiczna i mnie kusi właśnie.
Nie pozbywasz sie jeszcze czegoś?
rambo_ruda pisze:dziewczyny, mam na zbyciu nowe stringi freya tigerlily, rozmS. cena z wysyłką 20zł
przy okazji, że będę nabywać rozmiar większe, może któraś znajdzie coś dla siebie? ceny są mega dobre, a pani obiecała 10% zniżki na zakupy.
http://stores.shop.ebay.co.uk/ultimate- ... y-lingerie
może ktoś jeszcze?
Luinloth pisze:Sprzedam cielistą Antoinette Freyi, rozmiar 28E. Stan dobry - metka nieco zatarta. Świetna nie tylko pod białe bluzki, ale praktycznie pod większość rzeczy. Nadaje fajny kształt, dobrze zbiera spod pach i mocno trzyma. Za jakieś 30 zł + przesyłka
ajszus pisze:Kupie cos w rozmiarze 28 DD
Aga__ pisze:Tak moze przypomne
Sprzedam curvy kate 65E i szorty rozmiar 14(42).
Takie jak na zdjeciu.
Biustonosz uzywany sporadycznie (moze ze trzy razy ,jakos mi nie podchodzi),a szorty nie uzywane w ogole!!
Cena za komplet 55 zl plus przesylka.
Moge sprzedac oddzielnie.
Wtedy cena za biustonosz 35 zlotych i szorty 20 zl(nowe)
Luinloth pisze:Luinloth pisze:Sprzedam cielistą Antoinette Freyi, rozmiar 28E. Stan dobry - metka nieco zatarta. Świetna nie tylko pod białe bluzki, ale praktycznie pod większość rzeczy. Nadaje fajny kształt, dobrze zbiera spod pach i mocno trzyma. Za jakieś 30 zł + przesyłka
Przypomnę się, może któraś jest szczupła i chce tanio stanik
Luinloth pisze:Luinloth pisze:Sprzedam cielistą Antoinette Freyi, rozmiar 28E. Stan dobry - metka nieco zatarta. Świetna nie tylko pod białe bluzki, ale praktycznie pod większość rzeczy. Nadaje fajny kształt, dobrze zbiera spod pach i mocno trzyma. Za jakieś 30 zł + przesyłka
Malk pisze:Luinloth pisze:Luinloth pisze:Sprzedam cielistą Antoinette Freyi, rozmiar 28E. Stan dobry - metka nieco zatarta. Świetna nie tylko pod białe bluzki, ale praktycznie pod większość rzeczy. Nadaje fajny kształt, dobrze zbiera spod pach i mocno trzyma. Za jakieś 30 zł + przesyłka
a jak on się ma do 30C/D?
zmieszczę się?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości