Mr. Gacek Blue - Pan Domu :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 04, 2004 13:44

koci masazysta, pewnie ze pomogl :twisted: :lol:
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Śro lut 04, 2004 13:58

Majorka pisze:Tak to Mr. Blue ustawił młodego - a co będzie przeszkadzał spać jemu i ukochanemu Majorowi Bis!

Czyli koty mają nowego wodza! :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Śro lut 04, 2004 14:51

Tak coś czułam, że on je poustawia. Tylko Norki jeszcze nie może do siebie przekonać, ale już coraz mniej na niego prycha.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Pon lut 09, 2004 11:38

Trochę się martwię - Don Gazzo bije Misia Majora. Ja wiem, że Miś to wielkie dziecko, nie raz już dostał nauczkę żeby pana Gacowskiego i innych kotów nie zaczepiać, ale jakoś ciągle o tym zapomina... Raz dostał lanie, bo nie dawał innym nad ranem spać. Wczoraj skoczył na Mi-Norkę, kiedy zaczęła ostrzyć sobie pazurki na tapicerze - Gacek przyłożył mu łapą w jej obronie, Norcia na wszelki wypadek oprychała obu. Dziś rano nie widziałam dokładnie, chyba Miś chciał założyć nelsona Gacusiowi - ten tak to walnął, aż Miś się przewrócił. Czy interweniować? Może nie, kiedy Gacek obwąchiwał Misia w czasie posiłku, ten jopędzał się, opędzał, w końcu go walnął łapą ... lekko. Tylko szkoda mi tego głupiutkiego Misia, taki jest zawstydzony po laniu...
Obrazek
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Post » Pon lut 09, 2004 11:52

Ojoj... biedny Miś... :(
Florcia
Obrazek

ako

Od: Czw kwi 17, 2003 15:02

Post » Śro lut 11, 2004 16:28

Wczoraj na wszelki wypadek, kiedy męskie harce rozgorzały już intensywnie, podeszłam żeby obu panów mieć na oku. Oni się bawią, jeden drugiego zaczepia, a po chwili dochodzi do zwarcia - ale nie gryzą się i nie robią sobie krzywdy. Najpierw obchodzą się bokiem, doskakują do siebie, uszy położone, a Gacek ma minę jak prawdziwy tygrys, no naprawdę jak dziki kot! Może to takie męskie zabawy? Dziś w nocy były niezłe gonitwy z przeszkodami (tzn. przez nasze łóżko). Miś Major postanowił jednak walczyć o swoje prawa i dzisiaj w nocy spał na moich nogach. Wczoraj TZ widział sąsiadkę z naprzeciwka, która przez szparkę w drzwiach przyglądała się Misiowi jak spaceruje po korytarzu. Pani była w piżamce. Oj, czyżby miała na niego ochotę? Ja go nikomu nie oddam!
Obrazek

Majorka

Post » Czw lut 12, 2004 10:09

Majorka pisze: Wczoraj TZ widział sąsiadkę z naprzeciwka, która przez szparkę w drzwiach przyglądała się Misiowi jak spaceruje po korytarzu. Pani była w piżamce. Oj, czyżby miała na niego ochotę? Ja go nikomu nie oddam!

:D
8O po klatce schodowej w nocnej bieliźnie biegała? Czy wy jakoś inaczej "zbudowane" macie sąsiedztwo? Ciekawa sprawa, podglądany Miś.
To może ona lada moment się dokoci? (dzięki Wam :D ).

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw lut 12, 2004 10:23

Nie Nelly, po klatce schodowej Miś biegał, że tak powiem nieubrany, a pani przyglądała mu się przez szparkę w drzwiach. Już kilka razy mówiła, że bardzo lubi koty, też mi wygląda, że Miś robi dobrą robotę!
Obrazek

Majorka

Post » Czw lut 12, 2004 10:31

Bylam wczoraj u Pani Marii - jej corka ma w piwnicy ruda kotke - moze?
Pozdrowienia dla wszystkich i specjalne glaski dla Misia :D
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Czw lut 12, 2004 10:37

Monika pisze:Bylam wczoraj u Pani Marii - jej corka ma w piwnicy ruda kotke - moze?

Moniko! :lol: Rudego koloru jeszcze nie masz - a pani Maria ma dobrą rękę... Głaski dla dziewczynek!
Obrazek

Majorka

Post » Czw lut 12, 2004 10:44

Majorka pisze:Moniko! :lol: Rudego koloru jeszcze nie masz - a pani Maria ma dobrą rękę... Głaski dla dziewczynek!

Wyglaszcze jak tylko bede w domu :D
Tja - rudego nie mam i buraska i bialutkiego i niebieskiego i Norwega tez nie :wink: 8)
Wszystko jeszcze przedemna :D
Tylko kaski tez nie mam :(
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Czw lut 12, 2004 23:58

:D rozumiem.
Ty nie wypuszczaj nieubranego Misia, no coś ty :wink:
No, skoro koty jej się podobają i ma TAKĄ! sąsiadkę to jestem dobrej myśli - a internet też ma? :wink:

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pt lut 13, 2004 9:48

Internet - nie wiem, nie pytałam. Ma TZ-ta, który chyba nie bardzo chętny na kota jest, ale że ja mam już pewną wprawę w załatwianiu takich rzeczy :wink: , to mogłabym ją podszkolić.
Obrazek

Majorka

Post » Pt lut 13, 2004 10:10

Dziś mija dokładnie 2 miesiące od przybycia Gacusia. Myślę, że on się czuje u nas bardzo dobrze, więcej powiem, za nic w świecie nie chciałby wrócić na stare śmieci. Co oni dzisiaj nad ranem wyprawiali z Misiem Majorem! Biegi, walki, skoki, zwarcia - prawdziwie męskie zabawy :) ! Z tego wszystkiego Mr. Blue schudł dobre pół kg. I wygląda na szczęśliwego, a Miś ma prawdziwego kumpla! :D
Ostatnio edytowano Pt lut 13, 2004 10:34 przez Majorka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Majorka

Post » Pt lut 13, 2004 10:22

:D z przyjemnoscią czytam :D
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Obrazek
[/url]

lady_in_blue

Od: Pon kwi 22, 2002 10:35

[poprzednia][następna]