DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 19, 2009 22:44

kciuki za zdrowienie zaciśnięte :ok: :ok: :ok:
nie przerabiaj na smalec plizzz i tak nie zjesz :smokin:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto maja 19, 2009 22:45

ulinek0 pisze:[/url] Obrazek
url=http://upload.miau.pl/show.php?u=3/215460]Obrazek[/url] Obrazek

Ten NOSIO!!!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Wto maja 19, 2009 22:48

tak. piękny, wycałowany na wysoki połysk nosio :lol: :lol: :lol: :lol:

ulinek0

Od: Śro lut 11, 2009 17:24

Post » Wto maja 19, 2009 22:55

A u mnie Plusz i Nusia mają wycałowane na wysoki połysk czółka :D
Buśkę też nałogowo całuję, ale jej futerko nie chce się błyszczeć :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto maja 19, 2009 23:51

Na fali "Forresta" znów zaczęłam kopać na YouTubie...

Znacie tę Panią...?
Bo ja lubię straszyć Dranie, śpiewając jej piosenki :oops:
Nie tylko jej zresztą... Możecie mnie podać do TOZ-u :twisted: :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=KDx_UZ3UnAg
http://www.youtube.com/watch?v=S4BYOJ1tc-k
http://www.youtube.com/watch?v=jTp810Ycqj8
http://www.youtube.com/watch?v=ARzmaWVnY6g
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro maja 20, 2009 8:59

Wielbłądzio pisze:
Żabsko zagryzło kolejną ładowarkę od komórki :twisted: Została mi jedna ostatnia, a miałam takie trzy :roll: Poza tym za jednym zamachem zagryzł też kabel od magnetofonu. Normalnie przerobię go w końcu na smalec, nie dożyje tych swoich czwartych urodzin :twisted: :twisted: :twisted:

Do jakiego telefonu potrzebujesz? Bo ja mam ze trzy lub cztery ładowarki do Nokii...

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro maja 20, 2009 9:36

Ooo, to i Żabka chcesz ocalić :wink: ?
A może jeszcze mu torcik kupisz na urodzinki, co :mrgreen: ?
Wstrętny, spasiony, ropuszysty pasożyt - a pasożyty trzeba niszczyć :twisted:

Na razie jedna się ostała... Co prawda też z lekka już nadgryziona, ale jest :roll:
Zżarł też niedawno ojcu (kiedy chciał sobie biedaczysko u mnie naładować telefon :roll: ) jedną starą od 6610i - masz może taką? Oddałabym mu...

O ludzie... Zobaczcie co znalazłam szukając modelu telefonu...
http://www.piardofon.pl/?p=T
Bossskie te psikusy, naprawdę boskie :roll: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Śro maja 20, 2009 10:36

Wielbłądzio pisze:O ludzie... Zobaczcie co znalazłam szukając modelu telefonu...
http://www.piardofon.pl/?p=T
Bossskie te psikusy, naprawdę boskie :roll: :twisted:

Podobno nasz uroczy gatunek znajduje się na szczycie drabiny ewolucyjnej.

Czasem śmiem wątpić...

Swoją drogą... czasem miło spojrzeć z politowaniem na przedstawicieli własnego gatunku i cieszyć się z posiadania cennego narządu, jakim jest czynny mózg... Nie wszyscy mają to szczęście :twisted:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro maja 20, 2009 13:11

Ano nie wszyscy... Na przykład Piotruś też nie ma, chociaż nie jest ludziem :wink:
Pisałam już, że wetka zaleciła podawanie Bidzi specjalnej leczniczej karmy, Eukanuby Oxalate (Oxalyte?). Bidonek tego jeść nie chce, Buśka rzecz jasna też nie (Ch. Ch. raczy czasami skubnąć jednego jedynego gatunku karmy: Sanabelle Adult - i żadnej innej :roll: Kiedyś uparła się tak samo na Purinę Oral Health - kiedy przestali ją produkować, z miesiąc musiałam przekonywać Cholernicę, że to nie umyślnie i z wrodzonej złośliwości zaczęłam serwować jej co innego niż dotychczas :twisted: ), chrupy stoją wzgardzone od kilku dni... Pluń oczywiście bez zmian swoim zwyczajem korzysta z każdej okazji, żeby wedrzeć się do sypialni i empirycznie ocenić zawartość cudzych misek, ja oczywiście bez zmian za każdym razem już u progu biorę go za kuper i wystawiam za drzwi z okrzykiem "Siódme!!!"... No ale wczoraj jakoś nie zauważyłam - a może raz chciałam być dobroduszna...? W każdym razie Plusinek znalazł się w małym pokoju, podlazł do 'jadłodajni', powąchał... Po czym całym ciężarem swojego zapasionego niezgrabnego ciałka uwalił się zadem prosto w miskę z tymi Bidziowymi chrupkami :roll: Chrupki - jak zapewne się domyślacie - w dużej części przemieściły się z miski na podłogę, zajmując tym samym znacznie rozleglejszą powierzchnię niż dotychczas, a Pluszek... Pluszek moje miłe zaczął się tarzać w tych rozsypanych chrupkach niczym głupiutki szczeniak w ekstazie :roll:
Powtórzę to raz jeszcze: wychowałam idiotę :( :roll:
Jakoś niecały miesiąc temu minął rok, jak to głupiątko z nami mieszka :wink:

Wielbłądzio

Post » Śro maja 20, 2009 15:24

kocham opowieśći o Piotrusiu....
znalazłam kolejną kotkę w typie Godzi:
http://upload.miau.pl/3/211334.jpg
sama nie wiedziałam,że tak się rozmnożyły.... :wink:

ulinek0

Od: Śro lut 11, 2009 17:24

Post » Śro maja 20, 2009 15:28

Wielbłądzio założyła pseudo? 8O

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro maja 20, 2009 15:31

Owszem, podobna, ale rudy jest jednak zdecydowanie ciemniejszy, srebrny tak samo. Bo Twoja Łatka i Godzilla są naprawdę jak klony, jak klasyczne trikolory przepłukane w Ace Delicate ;), a jedyna różnica jaką zauważyłam, to inny odcień noska :wink:

Wielbłądzio

Post » Śro maja 20, 2009 16:00

Wielbłądzio pisze:Zżarł też niedawno ojcu (kiedy chciał sobie biedaczysko u mnie naładować telefon :roll: ) jedną starą od 6610i - masz może taką? Oddałabym mu...

Tak, dokładnie taką do 6610i. Chyba nawet ze dwie lub trzy :roll: , jakoś tak się nazbierało. Ale w nagrodę za ładowarkę nie dostaję "Obszczy(Mar)murka" ofkors... 8)

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro maja 20, 2009 16:08

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Zżarł też niedawno ojcu (kiedy chciał sobie biedaczysko u mnie naładować telefon :roll: ) jedną starą od 6610i - masz może taką? Oddałabym mu...

Tak, dokładnie taką do 6610i. Chyba nawet ze dwie lub trzy :roll: , jakoś tak się nazbierało. Ale w nagrodę za ładowarkę nie dostaję "Obszczy(Mar)murka" ofkors... 8)

Ha, jaka zapobiegliwa :twisted:

Ale masz rację, przezorny zawsze zabezpieczony, co by sobie życia przypadkiem nie skichać (takim marmurem obszczymurem ma się rozumieć :wink:) :smokin:
Ostatnio edytowano Śro maja 20, 2009 16:11 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

Post » Śro maja 20, 2009 16:09

Lemoniada pisze:Wielbłądzio założyła pseudo? 8O

Tak. Rozmnażam marmurki. Mam w tej chwili jednego nieco przerośniętego do adopcji. Reflektujesz :roll: ?

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]