Mocznik 73
Kreatnina 3,7

nooooo to teraz moge rodzic
wszystkim za kciuki dziekujemy i za wsparcie i za rady

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna57 pisze:Wspaniale![]()
![]()
![]()
Bardzo się cieszę![]()
Dagires pisze:Nie wytrzymalismy i pojechalismy zrobic badania krwi i ....
Mocznik 73
Kreatnina 3,7
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nooooo to teraz moge rodzic
wszystkim za kciuki dziekujemy i za wsparcie i za rady
![]()
Dagires pisze:no to po badaniach ....![]()
![]()
Kreatynina 5,4 ....rosnie w tempie niesamowitym
mocznik 71 spadł i niech tak zostanie
aga9955 pisze:rodzimy ....uff teraz to juz bez zartow. Prosze umyc okna przebiec sie na dol i z powrotem na gore i jedziemy. Nie ma zartow. Ile mozna czekac. Ja tu juz przebieram nozkami....
Daga wozek widzialam cuuuudo. Lekki jak piorkociocia kupi: znaczy sie matka chrzestna:))))
Dagires pisze:aga9955 pisze:rodzimy ....uff teraz to juz bez zartow. Prosze umyc okna przebiec sie na dol i z powrotem na gore i jedziemy. Nie ma zartow. Ile mozna czekac. Ja tu juz przebieram nozkami....
Daga wozek widzialam cuuuudo. Lekki jak piorkociocia kupi: znaczy sie matka chrzestna:))))
okien myc nie bede ale spacery se urzadzam a na jutro mam plana sprzatanie
Marcelibu pisze:Dagires pisze:aga9955 pisze:rodzimy ....uff teraz to juz bez zartow. Prosze umyc okna przebiec sie na dol i z powrotem na gore i jedziemy. Nie ma zartow. Ile mozna czekac. Ja tu juz przebieram nozkami....
Coś Ty - ja odwaliłam całe sprzątanie, z odkurzaniem włącznie w 10 m-cu ciąży i .... nic. Samo przyszło.
Dagires pisze:Marcelibu pisze:Dagires pisze:aga9955 pisze:rodzimy ....uff teraz to juz bez zartow. Prosze umyc okna przebiec sie na dol i z powrotem na gore i jedziemy. Nie ma zartow. Ile mozna czekac. Ja tu juz przebieram nozkami....
Coś Ty - ja odwaliłam całe sprzątanie, z odkurzaniem włącznie w 10 m-cu ciąży i .... nic. Samo przyszło.
jezusie to co ja mam biedny żuczek zrobic .... już nie daje rady , wychodzi brak cierpliwosci i Tż juz tez ma dosc mojego marudzenia![]()
Dagires pisze:tez sie zabieram za porzadki , dzis na spacerze nawet mialam ze dwa skurcze ale oczywiscie cisza ..... koty dziwnie sie zachowuja wiec moze .... cholender
Dagires pisze:dupa dupa dupa .... przepraszam za wyrazenie ale juz nie daje rady , wczoraj caly dom posprzatalam,spacer i co .... wielkie nico ....a do tego idziemy dzis na wizyte do lekarza na ktora mielismy juz niby nie dotrzec wg tego co ona sam lekarz twierdzil ..... a tam ....wypisuje sie z tego interesu , bo juz mi nerwy siadaja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kresska, Marmotka i 100 gości