Wszystkim dziękuję za kciuki, a za intensywniejsze działania w celu pozbawienia mnie moich przytulanek - Agnesce, Iskrze666, Jopop, Pani Basi

Domki wydają się bardzo fajne, więc serce mniej boli

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
milenap pisze:Jaka akcja!ledwo się wątek zaczął, a juz tylko Jasiu został!
![]()
Super!Kasiu, Ty masz szczęśliwą rękę do kociaków, naprawde!
jopop pisze:no dobra, to zbieram się do atau na Ciebie![]()
tylko zaszczep Jaśka.
mam już 2 sztuki na oku, zresztą rozmawiałyśmy o nich.
Kaprys2004 pisze:Od trzech tygodni naszymi domownikami są maleńkie dziewczynki, a od tygodnia dołączył do nich chłopczyk:
Jusia - biała - zarezerwowana![]()
Jola - krówka z białym noskiem - już we własnym domku![]()
Jula - krówka z czarnym noskiem
Jaga - czarna- już we własnym domku![]()
Jasper-Jasio - pingwinek z białą strzałką na nosku i białymi łapkami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wszystkie kociaki są absolutnie przeurocze i rozmruczane. Uwielbiają człowieka i inne koty, być blisko, przy nich, wtulać się..
Przybiegają na cmokanie i wołanie, bo wiedzą, że będzie jedzonko, przytulanki albo inne dobroci, które człowiek proponuje.
Piwniczne cudeńka, których człowiek by z objęć nie wypuszczał..
Dziewczynki - 6-7 tygodni - są bardzo śmiałe, ruchliwe i wesołe, ciągle się bawią, więc większość zdjęć jest zwykle nieudana, bo poruszona, bądź bez kota. Kto je weźmie, oszczędzi na prądzie, bo telewizora nie będzie musiał włączać![]()
Chłopanio - ok. 3 miesięcy, ale nie jest większy i cięższy od dziewczyn- jest jeszcze nieśmiały, ale po dzisiejszym dniu jestem bardzo dobrej myśli. Zaczyna wychodzić do ludzi, nawet zaczepiał mnie łapką, kiedy sobie razem leżeliśmy.
Jest jeszcze ogromnie chudziutki i drobniutki, ale miejmy nadzieję niedługo uzna, że jedzenie może być bardzo przyjemne. Sama słodycz: spokojna i cichutka. Mruczy za to pięknie i głośno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości