zorba pisze:No bardzo ładnie i wymownie ... Nic więcej nie trzeba. A tymi zakupami nie musisz się tłumaczyć chyba przed nikim. Odwalasz za nas ( tych co daleko) kawał świetnej roboty. Dziękuję.
ja tez

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zorba pisze:No bardzo ładnie i wymownie ... Nic więcej nie trzeba. A tymi zakupami nie musisz się tłumaczyć chyba przed nikim. Odwalasz za nas ( tych co daleko) kawał świetnej roboty. Dziękuję.
kuba123 pisze:ja w zasadzie jestem z dogo, ale mnie się pomysł podoba- mówi wszystko
aga9955 pisze:miau.pl dla Grzesia
moś pisze:zorba pisze:No bardzo ładnie i wymownie ... Nic więcej nie trzeba. A tymi zakupami nie musisz się tłumaczyć chyba przed nikim. Odwalasz za nas ( tych co daleko) kawał świetnej roboty. Dziękuję.
ja tez
Hannah12 pisze:moś pisze:zorba pisze:No bardzo ładnie i wymownie ... Nic więcej nie trzeba. A tymi zakupami nie musisz się tłumaczyć chyba przed nikim. Odwalasz za nas ( tych co daleko) kawał świetnej roboty. Dziękuję.
ja tez
Ja również dziękuję xandrze.
kinga w. pisze:Hannah12 pisze:moś pisze:zorba pisze:No bardzo ładnie i wymownie ... Nic więcej nie trzeba. A tymi zakupami nie musisz się tłumaczyć chyba przed nikim. Odwalasz za nas ( tych co daleko) kawał świetnej roboty. Dziękuję.
ja tez
Ja również dziękuję xandrze.
I ja również. Dzięki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 116 gości