Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Never pisze:ja się podłączę pod pytanie, wyszukuwarka znajduje tylko 3 najświeższe strony, a potem jest komunikat że nie znalezione innych postów, choć widać z numeru stron że są, nawet czasem bardzo dużo.
j.w.mziel52 pisze:A wg moich obserwacji przy niektórych nickach zawsze otwierają się wszystkie strony starszych postów, a przy niektórych tylko pierwsza. Początkowo sądziłam, że każdy może okreslić to w profilu, ale nie ma tam takiej możliwości. Nie wiem, czy to obciążenie serwera, bo dzieje się tak niezależnie od godziny - w porach małego ruchu też.
Może więc ktoś znający się na rzeczy wyjaśniłby tę zagadkę?
MaryLux pisze:Dziś próbowałam znaleźć posty caty. Nie znaleziono postów ani tematów...
Atka pisze:MaryLux pisze:Dziś próbowałam znaleźć posty caty. Nie znaleziono postów ani tematów...
A mi znalazło, 908 wyników i nawet udało mi się wejść na drugą stronę.
Jesteś pewna, że nie postawiłaś n.p. spacji przed jej nickiem? Albo w środku, niechcący?
Anja pisze:Atka pisze:MaryLux pisze:Dziś próbowałam znaleźć posty caty. Nie znaleziono postów ani tematów...
A mi znalazło, 908 wyników i nawet udało mi się wejść na drugą stronę.
Jesteś pewna, że nie postawiłaś n.p. spacji przed jej nickiem? Albo w środku, niechcący?
ja tez znalazlam, tylko ze wynikow bylo 4520
Cameo pisze:A dlaczego nie można znaleźć postów dwu-literowych forumowiczów?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości