Tosia-Bzyk za TM ...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2009 23:11

Dziewczyny spokojnie, tu chodzi przecież o Tosię! Najważniejsze, że wszystko ok! O to chodziło, o tym już wiemy, nie emocjonujmy sie tak, to niczego dobrego Tosi nie przyniesie.

serotoninka

Od: Śro sie 27, 2008 21:00

Post » Sob maja 16, 2009 23:22

Prosiłam o to parę postów temu,bezskutecznie.Tak,Tosia jest w tym wszystkim najważniejsza,to kocie forum,to jej wątek.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie maja 17, 2009 13:14

ewar pisze:Nezia,sporo moich kotów zostało już wyadoptowanych i na pewno nie jestem osobą nagabującą DS-y.[...] lepiej aby ktoś sam pisał na forum,wtedy kiedy ma czas i ochotę.[...]Nie minął nawet miesiąc od jej pobytu u Bananowego_kota,początki są zawsze trudne[..]

i tego nalezy sie trzymac :)

Nezia

Od: Śro wrz 22, 2004 23:42

Post » Nie maja 17, 2009 14:17

Właśnie "lepiej".

ewar

Post » Nie maja 17, 2009 20:52

Wszystkich ciekawych Tosika zapraszam tutaj:
http://bananowy-kot.fotosik.pl/zdjecia/1.html
Znajdziecie tu 10 zdjęc, które mam nadzieję Wam się spodobają :D :D

Upload znów nie działa.
Mogę tylko napisac, że jest mi przykro, że znów wypisujecie niemiłe rzeczy na mój temat.... a dalej już nie będę komentowac, bo już po prostu mi się nie chce i dziękuję tym osobom które w jakiś sposób mnie tu broniły :P :P
Tosia ma się świetnie, Stefan jeszcze lepiej dzięki jej towarzystwu a stosunki z Dżekim pod NASZĄ KONTROLĄ cały czas się szlifują.
Napiszę jak będę miała dostęp do internetu. Teraz jestem u rodziców. W tej chwili w sposób ciągły internetu w domu nie mam.

bananowy_kot

Od: Czw mar 26, 2009 0:50

Post » Nie maja 17, 2009 21:04

Śliczne fotki. Tosieńki się jakoś więcej zrobiło - to chyba spora koteczka będzie :D
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Nie maja 17, 2009 21:22

Kto wie... póki co wielkie ma łapy i... uszy, a główka tycia :lol: :lol: no i tułów baardzo długi :P :P Nieproporcjonalne toto... trolik mały :P
Wczoraj kiedy zasypiałam w pokoju "Dżekiego" Tosia zakradła się do mnie i poczułam dotknięcie zimnego małego mokrego noska na..... MOIM CZUBKU NOSA :D :D :D :D To było tak strasznie miłe, że sobie nie wyobrażacie :P :P :P
Dziczek-Tosiek puknął mnie noskiem, Tosiek! który ma się dalej na baczności z dotykaniem przez biednych Dużych :cry: :cry: którzy nie zawinili przeż 8O
No żartuję sobie... :wink:
Rozumiem innośc Tośki i bardziej mnie to intryguje niż przeszkadza :roll:
Ale czasem sobie myślę, że a nuż życzeniem Tośki byłoby, żeby wszyscy się wyprowadzili oprócz Stefana :ryk: :ryk: :ryk:
Aha, a przed wyprowadzeniem się, zostawili zapas jedzenia do końca życia i zabawek :twisted: :twisted:

bananowy_kot

Od: Czw mar 26, 2009 0:50

Post » Nie maja 17, 2009 21:43

I samosprzątające się kuwety :twisted:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Nie maja 17, 2009 23:05

A mnie się wydaje,że Tosia już lepiej wygląda.Na pewno się jeszcze bardzo zmieni.Mnie się ona bardzo,ale to bardzo podoba,no jest niezwykła,inna od wszystkich kotów,zarówno,jeśli chodzi o wygląd jak i charakter.

ewar

Post » Pon maja 18, 2009 6:51

no i proszę jak niewiele potrzeba żeby na wątku zapanowała powszecha życzliwość - pare zdjęc Tosi (piszę to bez ironii więc prosze mnie niełapać za słówka)
więc Bananowy kocie, jeśli chcesz utrzymać taki dobry nastrój to pisz coś od czasu do czasu :D choćby tylko mały sms do Ewy
a Tosieńka jest piękną koteczką
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon maja 18, 2009 8:26

Aaaaa... Jaka śliczna :love: :love: :love: :love:

Dawno jej nie widziałam i widzę dużą różnicę. Choć jest jeszcze "ściupła" to i tak - moim zdaniem - nabrała ciałka. Ogólnie wygląda znacznie znacznie lepiej. No i i nie jest już wystraszona, widać, że jest całkiem pewna siebie :twisted:

OT: Co do dostępu do netu. Jako przykład powiem, że ostatnio mi domowy szwankuje. Bywa, że po kilka godzin dziennie i to właśnie wtedy, gdy jestem przy komputerze. Powód to ogólnopolska zmiana szybkości przez dostawcę. A wiadomo, tam gdzie zmiany na lepsze, tam "wióry lecą" :lol:
Więc naprawdę czasem i w W-wie bywa ciężko z netem.
Przyznaję jednak, że Ewar ma prawo do wiadomości z okresu adaptacyjnego wyadoptowanego kota. O zdrowiu itp. Też bym się martwiła.
EOT
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pon maja 18, 2009 9:55

Tosieńka super, dobrze, ze są wieści :ok:
Ale ciekawe z tą rujką po sterylce...

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon maja 18, 2009 15:00

Na jednym zdjęciu widać ulubioną zabawkę Tosi-żółtą sznurówkę.A w ogóle to jej fajnie robić zdjęcia,bo patrzy w obiektyw.Moja tymczasowa Bożenka odwraca się.Naprawdę wydaje mi się,że Tosia o wiele lepiej wygląda,dla mnie ona jest prześliczna,przeurocza.U mnie w domu była bardzo żywiołowa,ale nie rozrabiała,to było takie żywe sreberko.A grube łapki zwykle wskazują na to,że kot będzie duży.Jakoś trudno mi w to uwierzyć w przypadku Tosi.

ewar

Post » Pon maja 18, 2009 18:28

Będzie problem z dostępem do netu u Bananowego_kota,prosiłam o SMS-a od czasu do czasu i będę wtedy pisać na forum.O tej rujce rozmawiałyśmy przez telefon i Bananowy_kot wie,co robić.Urocza ta scenka z noskiem,prawda? Myślę,że Tosia będzie jeszcze nakolankowym kotem.Po prostu u niej to musi długo potrwać,za wiele przeszła,ale wszystko jest na dobrej drodze.

ewar

Post » Pon maja 18, 2009 19:58

ważne jest przekazywanie wiadomości Tobie :)
forumowicze mogą mieć z drugiej ręki
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

[poprzednia][następna]