Pirat i Espi już w cudownych DS. Alusia dalej szuka domku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 16, 2009 23:04

Ale wiecie co?Podoba mi się sposób w jaki Lara opisuje "akcje" Piracika,można się fajnie przy czytaniu ubawić.Od razu widać że z niej jajcara hahahaha!!! :lol:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie maja 17, 2009 8:14 udomowiony PIRAT

NO MOJE DROGIE PANIE-PIRAT je sam i nie pod łóżkiem,no i kuweta mu nie obca.teraz zachowam się jak nawiedzona mama nowo narodzonego dziecka-DZISIAJ ZROBIŁ PIERWSZĄ KUPKĘ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no a teraz poważnie,trochę w nocy stękał,ale jak go obserwowałam to robi to po to żeby zwrócić na siebie czyjąś uwagę.toi na przeciw mnie i MIAŁ,MIAŁ,MIAŁ,więc jak olałam jego jęki i nie wstawałam jak płakał,to spasował i poszedł spać,albo na drapak i do piłeczek z grzechtką.A TAK WSZYSTKIE CIOTKI PIRACKIE_WASZ MAŁY KOLEGA JEST BARDZO KULTURALNY I KORZYSTA Z DRAPAKA WZOROWO.dzidiaj mamy ten komunistyczny dzień,jak wrócimy wieczorem coś wam napiszę.zapomniałabym o tym że kocio dziś zmusił mnie żebym uklękła na podłodze,bo on chce barankować ze mną.aż nie mogłam uwierzyć,przez 15 min ocierał się o mnie i tak walił swoim łepkiem o moją głowę,patrzył mi w oczy i głośno miałczał,ale inaczej niż zawsze,to tak jakby śmiech,chichot .taki kochany maluch.teraz mój syn go ujarzmia,a że nie boi się zwierzaków i jest upierdliwy to na pewno mu się uda.POZDRAWIAMY Z BYTOMSKIEGO ZOO :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Nie maja 17, 2009 8:19

Kupa!!!! :balony: :balony: :balony: :balony: :balony:

:smiech3:
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Nie maja 17, 2009 8:53

Wspaniałe wieści! :dance: :balony: :dance2:
Piraciku, jestem Z Ciebie bardzo dumna :love:

Życzymy udanego dnia, synowi wszystkiego najlepszego i głaski dla zwierzaczków!

Iza i kociaki

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 17, 2009 8:56

Jak cudownie jest czytac takie wiadomości!!!!!
Piraciatko barankuje ,korzysta z kuwetki,ładnie ostrzy pazurki na drapaczku i jest szczęśliwy!
Kasiu-a może załóż Piracikowi własny wątek?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie maja 17, 2009 10:18

Ale się buźka cieszy,jak się takie coś czyta.Qoopa,samo-jedzonko,te baranki,zwracanie uwagę na siebie,aż się łezka w oku kręci
Obrazek

Myszolandia

Post » Nie maja 17, 2009 21:38 tu piracia rodzina

no już po strasznie męczącym dniu.nasze zwierzaki były dziś w domu cały dzień same i spisały się bardzo grzecznie.jedzonko zjedzone,załatwianie w kuwecie.teraz jestem już spokojna o te rzeczy.bo pierwszej nocy nie spała,bo nowa dzidzia nie jadła i nie sikała.a teraz wiem że się odblokował i nie ma już stresa w związku z nowym domem bez znajomych zwierząt,zapachów i dużych.bardzo się cieszę że tak szybko to nastąpiło.jak wróciliśmy po komunijnym przyjęciu to przywitały nas dwa łepki w przedpokoju.oboje upomnieli się o jedzenie.pirat zaczął młócić,jak ta lala.wszystkim dziękujemy za dobre słowa i życzenia dla syna.o wątku pomyślę w tygodniu,jak rozluźni mi się z czasem.właśnie PIRACIE dziecię maltretuje szlafrok mojego syna wiszący na suszarce.niezły z niego wir paleta!!!!!!!!!!! :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :cat3: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Nie maja 17, 2009 22:26

Mam nadzieję że syn zadowolony z komuni (jeszcze pamiętam swoją :oops: )

Z niecierpliwością czekam na wątek psio-koci i fotki :wink: :oops:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie maja 17, 2009 22:28

Sesja Aluchy (wcale nie kluchy :oops: ) jutro startujemy z ogłoszeniami :ok:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Cameo

Post » Nie maja 17, 2009 22:31

Jaka kocia dama
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon maja 18, 2009 6:02

Kasiu-bardzo sie cieszę,że Piracik tak szybko zadomowił się u Ciebie :D ,i że z Larą powoli sie zaprzyjaźnia!

Kamila-kciuki za Alutkowy domek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: !
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon maja 18, 2009 8:37

Tekst do ogłoszenia:

Alusia przyjechała do mnie z Łodzi. To bardzo miziasta, młodziutka, buro-szylkretowa koteczka, chociaż jak do mnie przyjechała to była raczej ostrożna. Teraz nie można się od niej "odkleić", ona po prostu skacze, ślini się (dosłownie!) tańczy, i turla się po podłodze żeby tylko zwrócić na siebie uwagę. Jak siedzę przy komputerze to podchodzi, opiera się przednimi łapkami o nogi, patrzy w oczy i robi głośne miau, miau. A wtedy trzeba ją pogłaskać, bo inaczej wskakuje na biórko. Jak chodzę po mieszkaniu to Alusia leci za mną, i kręci ósemki wokół nóg, normalne szaleństwo! i oczywiście śpi w łóżku! Alusia jest odrobaczona, zaszczepiona i wysterylizowana. Korzysta z kuwety. Przy adopcji wymagane jest podpisanie umowy adopcyjnej.

Cameo

Post » Pon maja 18, 2009 12:55

No i spoko
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon maja 18, 2009 15:29

Wyczytałam, że Piracik ma swój dom. Wspaniale!! Ale masz Cameo rotację!

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Pon maja 18, 2009 18:07

No Alusia-teraz Twoja kolej -szukaj sobie cudownego domeczku!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]