Dzień dobry cioteczkom i kociaczkom!
Jaka u Was pogoda? U nas coś się popsuła i zrobiło się deszczowo Ale panienkom to nie przeszkadza i szaleją w najlepsze
Gosiu, o sierści to ja nawet nie chce myśleć, bo ona jest wszędzie - najbardziej mnie wkurza jak muszę co chwila wyciągać kłaki z talerza Poza tym banda rozrabia albo śpi. No i oczywiście w przerwach wielkie żarcie
Eva, Psotuś chyba nieźle po Virbagenie. Miał trochę luźne qoopki, ale już się unormowało. We czwartek zaczynamy drugą serię. Badania pewnie po tym. Narazie odpoczywamy od weta (a on od nas ).
Nanetko, u nas też deszczowo znowu, ale bandtios mają to pod ogonkami
Aniu, a co u Was? Jak dziewczyny?
Miłego dnia!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Moje koty też mają pod... śpią powtulane w ciepłe miejsca.
Niunia z Gagusią czują się dobrze. OD poniedziałku zaczynają trzecią i ostatnią serię Virbagenu Omega.
Co do sierści to ja już sie przyzwyczaiłam i mi nie przeszkadza, a jak komuś przeszkadza, to nie musi do nas przychodzić.
Psociu, my nie lubimy deszczu, bo bolą nas główki i spać się chce.
Elu, nie to nie mój sąsiad.
Ale niezły dewiant
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
U nas padało prawie cały dzień i jestem wyjechana Koty podobno żyją.
Pozdrawiamy Wszystkich i życzymy powrotu słonecznych dni!
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Rzadko tu ostatnio bywamy, ale pozdrawiamy BARDZO serdecznie wszystkie futerka! .
Izuś, mój rower moje panieneczki traktują jak ICH sprzęt do zabawy . Ostatnio, jak wróciłam do domu, rower przewrócony, a dziewczynki zainteresowane były bardzo kółkami . Pewnie chętnie by sobie pojeździły .
Witajcie Cioteczki!
U nas dzisiaj pogoda paskudna na maxa Leje i wieje, aż wstawać z łóżka się nie chciało.
Zwłaszcza, że Psotuś leżał przy mnie, ugniatał i tak słodko mruczał
Sylwia, jak Myszeczka?
Gosiu, mam nadzieję, że trochę odpoczęłaś.
Ulla, a dlaczego rzadko u nas bywacie?
Zapraszamy częściej
Miłego dnia!
Cześc Izo i MP-7 !
U nas dzisiaj piękne słoneczko od rana.
Wyjechana byłam rodzinnie-imprezowo-stresowo więc nie odpoczęłam Wróciłam ,obsłużyłam koty i wymarsz na kolejną imprę-komunia,na szczęście na miejscu Serdecznie pozdrawiamy Wszystkich i życzymy zdrówka !
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Izuś u Was deszczowo? A u nas piękna pogoda! Słonko świeci, cieplutko... żyć i nie umierać Wam również cioteczki życzę takiej pogody! Koty lenią się na balkonie, szczęśliwe i zadowolone