Hmm moze tez sie skusze. Ale mam podobny problem co Druidess wiec niczego nie obiecuje. Poki co musze niestety przystopowac wszelkie wieksze spotkania towarzyskie zwlaszcza w miejscach dla palaczy (sorry ale tak to juz jest)
star- to oczywiste. Milo to slyszec! Nie kazda matka tak martwi sie o swoja dzidzie..... Moja kolezanka np termin ma na maj , a pali jednego za drugim przez cala ciaze
Życzę udanego wieczoru, mnie tym razem nie będzie.
21 mamy pewną rodzinną uroczystość fetowaną w sobotę.
W ogóle mam teraz ciężko, syn ma od tygodnia nauczanie indywidualne - wyszło, że popołudniami i zostaje mi sobota i niedziela na jakiekolwiek umawianie z kimkolwiek, do nadrobienia sporo. Nic, aby do czerwca.
Hej!!!! DD
Bede na pewno:) Dzieki Basiu za wiadomosc:)
Zanm ten pub wiec tarfie bez problemu poza tym uwazam ze jest tam calkiem milo i maja tam bardzo dobry deser owocowy:)))
Lidka przyjedz koniecznie!!!
Z pewnych wzgledow nie bedzie mnie na spotkaniu forumowym. Musze nadrobic trzy tygodnie zajetych weekendow i wreszcie zajac sie soba i rodzina milej zabawy Wam zycze. lrafal - Twoj identyfikator zostal na transporterze kotek, wiec pewnie w Opolu go dostaniesz spowrotem
Myślałem, myślałem i wszystko wskazuje że jednak uda mi się dotrzeć tym razem na spotkanie. Nie udało się w listopadzie (wystawa), uda się teraz. Będziemy we dwójkę.
Zwykle wyruszamy tam gdzieś między 21.00 a 22.00. Postaramy się, aby w tym roku nie było kłopotów z transportem do Rokietnicy podobnych, jak dwoma zeszłymi razami. Czas trwania cd. spotkania - różny. Raz dotrwaliśmy nawet prawie do szóstej rano