aga9955 pisze:Dziewczyny posiedzialam u Szylki i wpuscilam koty i mala dala sie poglaskac![]()
![]()
Czyżby ... światełko w tunelu? Bardzo bym chciała.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Dziewczyny posiedzialam u Szylki i wpuscilam koty i mala dala sie poglaskac![]()
![]()
aga9955 pisze:Jak Ona pieknie gada do moich kotow.....oswoje ja...nie ma mocnych
zabers pisze:aga9955 pisze:Dziewczyny posiedzialam u Szylki i wpuscilam koty i mala dala sie poglaskac![]()
![]()
Czyżby ... światełko w tunelu? Bardzo bym chciała.
Ania Z pisze:Dziewczyny mam dzisiaj takiego doła ze szkoda gadać
byłyśmy z fuerstathos dzisiaj na interwencji
płakać się chce
1 raz widziałam kota o krótkim włosie całego w dredach ok 10 cm,
biedak ma częściowy paraliż tylnich nóżek, zwieracz puszcza
i cały czas leci z niego mocz
został w szpitaliku, zobaczymy co jeszcze wyjdzie
kotek jest w stanie koszmarnym![]()
a jednocześnie jest delikatny i strasznie pro ludzki
kocha człowieka i oddał by wszystko z głaski![]()
ok spadam do watku fkp, bo to nasz podopieczny
zabers pisze:aga9955 pisze:Jak Ona pieknie gada do moich kotow.....oswoje ja...nie ma mocnych
Jeśli Ty tak mówisz, to rzeczywiście nie ma mocnych. I za to Cię podziwiam. Szczerze.
aoi neko pisze:zabers pisze:aga9955 pisze:Jak Ona pieknie gada do moich kotow.....oswoje ja...nie ma mocnych
Jeśli Ty tak mówisz, to rzeczywiście nie ma mocnych. I za to Cię podziwiam. Szczerze.
Popieram zabers, nie ma mocnych, oswoisz babę
zabers pisze:Tak tylko pytam, bo Andy jest niezwykle ujmujący, a ponoć ludzie świrują na punkcie maluchów (ale to tylko wiadomość "z drugiej ręki"). Zresztą same na pewno wszystko to już dawno wiecie. Tak, czy inaczej - całusy dla Andy'ego.
Ania Z pisze:najgorsze w tym że ten człowiek sam potrzebuje pomocy
takie interwencje są strasznie trudne
bo zawsze wisi co zrobić aby nie zaszkodzić i było jak najlepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1302 gości