Na dobranoc jeszcze tylko nieśmiało zaznaczę, że (jeśli nic się nie zmieni) z 2 debiutów bazarkowych powinno być razem około "stówy". Wiem, mało, ale zawsze coś. Na coś tam może wystarczy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puss pisze:Miki u mniebiedulek zestresowany, nie wie co ze sobą zrobić. siedzi w łazience, a Pudrowi odbija palma i koniecznie chce go bliżej poznać, mimo że jak już go wpuszczę, to syczy.
teraz znikam na około 3 godziny, więc mam nadzieję, że mały się przyzwyczai do nowego miejsca, a przynajmniej chociaż troszkę.
puss pisze:Miki u mniebiedulek zestresowany, nie wie co ze sobą zrobić. siedzi w łazience, a Pudrowi odbija palma i koniecznie chce go bliżej poznać, mimo że jak już go wpuszczę, to syczy.
teraz znikam na około 3 godziny, więc mam nadzieję, że mały się przyzwyczai do nowego miejsca, a przynajmniej chociaż troszkę.
aoi neko pisze:Dziewczyny jak tam dzisiaj kociaki?
zabers rudy ma znowu struvity, a buremu coś zaszkodziło, miał biegunkę, wymioty, nie chciał nic jeść. Wyniki ok, lekarstwa podane, już je, więc będzie dobrze, ale strachu się najadłam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 166 gości