"Koko-białaczka-pomoc potrzebna-cito

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 19, 2008 15:05

Przeklejam to, co odpisałam Puss w innym wątku o kocie z Medora:

annskr pisze:Puss, takie przypadki zdarzają się wszędzie, forumowe koty też uciekają i giną, domowe też.
Myślę, że ze wszystkich schronisk giną zwierzaki, tylko pewnie jakoś się to maskuje - np mówi, że wyadoptowany i nie ma sprawy.

A ile razy słysze o Medorze, słyszę dobre rzeczy, rozmowy z ich szefostwem też są konkretne i owocne.
Działają skutecznie, nie wydają zwierzaków nie sterylizowanych, zawsze można liczyć na ich pomoc, dotrzymują słowa.
To naprawdę dużo.

Natomiast masz rację, rozpoczęte wątki należy prowadzić - nie tylko podnosić, jakieś informacje powinny być, zakończenia też.
Rzucenie na forum hasla - pomoc potrzeba - i zostawienie tematu mnie też wnerwia.

Dodam, że nie byłam w schronisku / siedzibie Medora, natomiast jeśli proszę o pomoc telefonicznie, to albo konkretnie ustalamy formę tej pomocy, albo uczciwie mówią że nie mogą. Konkretnie, bez komentarzy i "dobrych" rad - które czasami słyszę z innych stron.

Proszę, nie osądzajcie w emocjach.
Ostatnio edytowano Wto gru 23, 2008 11:20 przez kalewala, łącznie edytowano 2 razy
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt gru 19, 2008 15:08

Ania, mnie najbardziej zdenerwowało, że przez miesiąc nikt mi nie powiedział, że Koko zginęła. zresztą, możesz przeczytać cały wątek.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Sob gru 20, 2008 22:48

koko niestety sie nie odnalazła .....

twins26

Od: Nie lut 26, 2006 11:47

Post » Wto gru 23, 2008 11:10

:evil: :evil: :evil:

kochajaca_kociska

Od: Śro paź 29, 2008 16:31

Post » Sob maja 16, 2009 12:12

Nie znalazła się?
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia]