Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agness78 pisze:Kicia_ pisze:Spokojnie, nie mogę wydać Pyzdraka pierwszej osobie, która zadzwoni![]()
Zgłosił się fajny domek, ale wychodzący i musimy się zastanowić, czy Pyzdraczek da sobie radę z tą swoja podrutowana łapką. Pomejlujemy - zobaczymy
Racja - domek musi być sprawdzony. Ja właśnie przedwczoraj odebrałam sunię 8 m-czną z nieudanej adopcji, była prawdopodobnie bita![]()
Jest już w nowym domku - super! sprawdzonym, u koleżanki rodziny!
Ehhh mam takiego kaca że już się boję rozmawiać z domkami teraz....
żeby znowu źle nie wybrać
La.heureuse.chatte pisze:Agness78 pisze:Kicia_ pisze:Spokojnie, nie mogę wydać Pyzdraka pierwszej osobie, która zadzwoni![]()
Zgłosił się fajny domek, ale wychodzący i musimy się zastanowić, czy Pyzdraczek da sobie radę z tą swoja podrutowana łapką. Pomejlujemy - zobaczymy
Racja - domek musi być sprawdzony. Ja właśnie przedwczoraj odebrałam sunię 8 m-czną z nieudanej adopcji, była prawdopodobnie bita![]()
Jest już w nowym domku - super! sprawdzonym, u koleżanki rodziny!
Ehhh mam takiego kaca że już się boję rozmawiać z domkami teraz....
żeby znowu źle nie wybrać
Agness, nie martw się i nie bój, nie można przewidziec wszystkiego, ale to nie znaczy, że nie warto próbowac. Najważniejsze, że piesek odebrany i już jest w nowym domuNa pewno jeszcze wiele dobrych domów czeka na swoje nowe zwierzaki
Mruczeńka1981 pisze:A ja mam inny problem-mój TŻ coraz ciężej znosi oddawanie naszych tymczasów. Teraz,jak mówię,że Tadzia można już oddać,to wymyśla,że jeszcze nie jest szczepiony,a wogle, to Edziowi będzie smutno...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana, lucjan123 i 109 gości