MYSZKA-Miłość Mojego Życia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 15, 2009 22:27

Myszko :1luvu: dobranoc śliczności!
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Pt maja 15, 2009 22:37

Cześć Ukochana Cioteczko,miłej nocki i zdrowa bądź

Myszka myśli o cioteczce
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob maja 16, 2009 7:00

Witaj Myszeczko-a ja byłem wczoraj niegrzeczny i ugryzłem Pyniusię,az jej krew poleciała-chyba mnie wkurzyła,ale teraz to żałuje,zwłaszcza,że moja Duża psiknęła mnie wodą i zamknęła w łazience!(zwłaszcza tego żałuje :( -bo nie lubię byc zamknięty!)
Moja Duża mówi,że Twoja Duża to faaaajna dziewczyna i bardzo ją lubi-to ja chyba tez Ją lubię :love:

Ptys -brojek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob maja 16, 2009 8:22

Dzień dobry Myszeczko! :)
Jak Ci się spało? Mnie super. Poszedłem do mojej dużej i spaliśmy razem. Iza mnie drapała za uszkiem, a ja mruczałem kołysankę :)

Miłego dnia!
Psotuś

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 16, 2009 8:50

kropkaXL pisze:Witaj Myszeczko-a ja byłem wczoraj niegrzeczny i ugryzłem Pyniusię,az jej krew poleciała-chyba mnie wkurzyła,ale teraz to żałuje,zwłaszcza,że moja Duża psiknęła mnie wodą i zamknęła w łazience!(zwłaszcza tego żałuje :( -bo nie lubię byc zamknięty!)
Moja Duża mówi,że Twoja Duża to faaaajna dziewczyna i bardzo ją lubi-to ja chyba tez Ją lubię :love:

Ptys -brojek

Ojoj,to nie wiedziałam że mam kumpla aż takiego brojka.No nie rób tak,Pysiunię to bolało,Ciebie też by bolało jakby Ciebie Pysiunia ugryzła nie?

Myszka poucza kumpla

Moja Duża to baardzo lubi Twoją,często mi o niej opowiada,jaki ma Złote Serduszko.Ja już twoją bardzo lubię i dam jej się kiedyś pogłaskać,nie ucieknę

Myszka
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 16, 2009 8:54

Erin pisze:Dzień dobry Myszeczko! :)
Jak Ci się spało? Mnie super. Poszedłem do mojej dużej i spaliśmy razem. Iza mnie drapała za uszkiem, a ja mruczałem kołysankę :)

Miłego dnia!
Psotuś

Cześć Mój KUmplu Psotusiu2.Mam nadzieję że zdrówko Ci się poprawia

Myszka cały czas myśli i robi piąstki za twoje zdrówko Obrazek

Ja też spałam ze swoją Dużą,za jej pleckami i jej plecki grzałam,całe pół łóżeczka było moje

Miłego dzioneczka dla Ciebie i TWojej Dużej i nie martw swojej Dużej
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 16, 2009 9:18

Cześć Myszko!
Dzisiaj nieźle się czuję. Mam chyba jakiegoś małego lenia, bo tylko bym się wylegiwał :wink:

Miłego dnia!
Psotuś

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob maja 16, 2009 9:20

kociczka39 pisze:
kropkaXL pisze:Witaj Myszeczko-a ja byłem wczoraj niegrzeczny i ugryzłem Pyniusię,az jej krew poleciała-chyba mnie wkurzyła,ale teraz to żałuje,zwłaszcza,że moja Duża psiknęła mnie wodą i zamknęła w łazience!(zwłaszcza tego żałuje :( -bo nie lubię byc zamknięty!)

Ptys -brojek

Ojoj,to nie wiedziałam że mam kumpla aż takiego brojka.No nie rób tak,Pysiunię to bolało,Ciebie też by bolało jakby Ciebie Pysiunia ugryzła nie?

Myszka poucza kumpla

Moja Duża to baardzo lubi Twoją,często mi o niej opowiada,jaki ma Złote Serduszko.Ja już twoją bardzo lubię i dam jej się kiedyś pogłaskać,nie ucieknę

Myszka

Pyniusia mnie lubi,ale ja coś tak sie wnerwiłem i musiałem sie na kimś wyładować i na nią trafiło-teraz sie wstydze i mrucze do Dużej,że już nie bede taki wredny,ale ona mówi,że jak tak bede robił ,to mnie nie bedzie głaskała,aj a to tak lubię :love:
Duża mówi,że mam brac przykład z Klary-bo ona zrozumiała ,że gryźć innych kotów nie wolno,a ja jestem kocurkiem-to może mi troszkę wolno :?
Myszko-moja Duża juz nie może sie doczekac do pogłaskania Ciebie-powiedziała,że Ty jesteś koteczka z charrrakterem,a ona lubi takie koty-ja też jestem z charrakterem,a na mnie sie pogniewała-dlaczego?

Ptys zdziwiony i zniesmaczony(i z charakterkiem)
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob maja 16, 2009 10:12

Erin pisze:Cześć Myszko!
Dzisiaj nieźle się czuję. Mam chyba jakiegoś małego lenia, bo tylko bym się wylegiwał :wink:

Miłego dnia!
Psotuś

No to wyleguj się ile się da,kumplu.Tylko żebyś był zdrowiutki.A jak ktoś se pomyśli że za dużo się wylegujesz to my go ustawimy do pionu

Myszka obrońca kumpli
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 16, 2009 10:16

kropkaXL pisze:
Pyniusia mnie lubi,ale ja coś tak sie wnerwiłem i musiałem sie na kimś wyładować i na nią trafiło-teraz sie wstydze i mrucze do Dużej,że już nie bede taki wredny,ale ona mówi,że jak tak bede robił ,to mnie nie bedzie głaskała,aj a to tak lubię :love:
Duża mówi,że mam brac przykład z Klary-bo ona zrozumiała ,że gryźć innych kotów nie wolno,a ja jestem kocurkiem-to może mi troszkę wolno :?
Myszko-moja Duża juz nie może sie doczekac do pogłaskania Ciebie-powiedziała,że Ty jesteś koteczka z charrrakterem,a ona lubi takie koty-ja też jestem z charrakterem,a na mnie sie pogniewała-dlaczego?

Ptys zdziwiony i zniesmaczony(i z charakterkiem)

No to musisz być grzeczny.Mi to Duża mówi tak,jak drapę łóżeczko nowe.A mam przecież swój drapaczek.Ale taki fajny kolorek ma,że szkoda mi go drapać,nic mi nie zrobił żebym go drapała.
Pewnie dlatego się pogniewała,że hapłeś Pyniusię, a ona jest słabsza od Ciebie.Zrobię Twojej Dużej baranki

Myszka z barankami,na razie na sucho
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 16, 2009 10:49

Cześć Myszko :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Sob maja 16, 2009 10:54

Cześć Kochana Cioteczko!!!
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 16, 2009 11:01

Mrrr, doberek kochani :D

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Sob maja 16, 2009 15:41

Mrrraaauuu

Dzieńdoberek

Mrraauu
Obrazek

Myszolandia

Post » Sob maja 16, 2009 16:26

Czesc Mysiu!
Ty tez masz dzisiaj zakaz balkonowania-okienkowania?
Mru ciekawy

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

[poprzednia][następna]