Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Witaj Myszeczko-a ja byłem wczoraj niegrzeczny i ugryzłem Pyniusię,az jej krew poleciała-chyba mnie wkurzyła,ale teraz to żałuje,zwłaszcza,że moja Duża psiknęła mnie wodą i zamknęła w łazience!(zwłaszcza tego żałuje-bo nie lubię byc zamknięty!)
Moja Duża mówi,że Twoja Duża to faaaajna dziewczyna i bardzo ją lubi-to ja chyba tez Ją lubię![]()
Ptys -brojek
Erin pisze:Dzień dobry Myszeczko!
Jak Ci się spało? Mnie super. Poszedłem do mojej dużej i spaliśmy razem. Iza mnie drapała za uszkiem, a ja mruczałem kołysankę
Miłego dnia!
Psotuś
kociczka39 pisze:kropkaXL pisze:Witaj Myszeczko-a ja byłem wczoraj niegrzeczny i ugryzłem Pyniusię,az jej krew poleciała-chyba mnie wkurzyła,ale teraz to żałuje,zwłaszcza,że moja Duża psiknęła mnie wodą i zamknęła w łazience!(zwłaszcza tego żałuje-bo nie lubię byc zamknięty!)
Moja Duża mówi,że Twoja Duża to faaaajna dziewczyna i bardzo ją lubi-to ja chyba tez Ją lubię![]()
Ptys -brojek
Ojoj,to nie wiedziałam że mam kumpla aż takiego brojka.No nie rób tak,Pysiunię to bolało,Ciebie też by bolało jakby Ciebie Pysiunia ugryzła nie?
Myszka poucza kumpla
Moja Duża to baardzo lubi Twoją,często mi o niej opowiada,jaki ma Złote Serduszko.Ja już twoją bardzo lubię i dam jej się kiedyś pogłaskać,nie ucieknę
Myszka
Erin pisze:Cześć Myszko!
Dzisiaj nieźle się czuję. Mam chyba jakiegoś małego lenia, bo tylko bym się wylegiwał![]()
Miłego dnia!
Psotuś
kropkaXL pisze:
Pyniusia mnie lubi,ale ja coś tak sie wnerwiłem i musiałem sie na kimś wyładować i na nią trafiło-teraz sie wstydze i mrucze do Dużej,że już nie bede taki wredny,ale ona mówi,że jak tak bede robił ,to mnie nie bedzie głaskała,aj a to tak lubię![]()
Duża mówi,że mam brac przykład z Klary-bo ona zrozumiała ,że gryźć innych kotów nie wolno,a ja jestem kocurkiem-to może mi troszkę wolno![]()
Myszko-moja Duża juz nie może sie doczekac do pogłaskania Ciebie-powiedziała,że Ty jesteś koteczka z charrrakterem,a ona lubi takie koty-ja też jestem z charrakterem,a na mnie sie pogniewała-dlaczego?
Ptys zdziwiony i zniesmaczony(i z charakterkiem)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 40 gości