Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jola.goc pisze:Niestety, moją radość skutecznie przed chwilą zmąciła poczta - pani listonosz dostarczyła zapowiedziany przez Joako list polecony, w którym miała być wpłata adopcyjna dla Zajonca. W kopercie (uszkodzonej) był tylko list...
Jest mi bardzo przykro![]()
Najpierw rower, teraz pieniądze...
I jak to powiedzieć Zajoncowi...
---
Joako pisze:jola.goc pisze:Niestety, moją radość skutecznie przed chwilą zmąciła poczta - pani listonosz dostarczyła zapowiedziany przez Joako list polecony, w którym miała być wpłata adopcyjna dla Zajonca. W kopercie (uszkodzonej) był tylko list...
---
No jestem w szoku!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Szkoda, ze nie umiem czarować, rzucić klątwy... Ale i tak wierzę, że złodziej zapłaci za swoje czyny.
Zajoncowi nic nie mów, bo nie będzie chciał być Panem Prezydentem.
moś pisze:8O Jolu, a moja adopcyjna doszla za maj?
Dorta pisze:Witaj Jolu
to ja, Kokiet![]()
dowiedziałem się że w czerwcu znowu jadę do Ciebie
Cieszę się bardzomam nadzieję że Ty tez , i Ćwirek i Trybulka.
Ale ja w innej sprawie...
Jolu kochana ,ciocia Dorta nas głodziwydziela nam chrupki.
Czasem to nawet zamiast posiłku dostajemy chrupki...
A jak tu przybyłem to stały sobie 4 miseczki z chrupkami, w każdej inny smak, a teraz co....daje po parę chrupek.....no dobra , no wiecej niz parę... ale jakby nie patrzeć to i tak mało.
Nawet pani w sklepie, gdzie ciocia Dorta kupuje jedzonko dla nas, się dziwiła, że jeszcze suche mamy.![]()
Ale w zwiazku z tym skoro tak na nas oszczędza to zażądałem ekwiwalentu, Rysio i Imbir też i dlatego przesyłam ten ekwiwalent dla zdrojowych![]()
pozdrawiam Cię Jolu bardzo
Kokiet
progect pisze:Pozwolę sobie się zdziwić![]()
kto w obecnych czasach pieniądze do listu pakuje![]()
toż to jawne kuszenie zlodzieja
Joako pisze:Zajoncowi nic nie mów, bo nie będzie chciał być Panem Prezydentem.
Joako pisze:Szkoda, ze nie umiem czarować, rzucić klątwy... Ale i tak wierzę, że złodziej zapłaci za swoje czyny.
jola.goc pisze:Niestety, moją radość skutecznie przed chwilą zmąciła poczta - pani listonosz dostarczyła zapowiedziany przez Joako list polecony, w którym miała być wpłata adopcyjna dla Zajonca. W kopercie (uszkodzonej) był tylko list...
Zajonc pisze:Joako pisze:Szkoda, ze nie umiem czarować, rzucić klątwy... Ale i tak wierzę, że złodziej zapłaci za swoje czyny.
Ale Ja umiem rzucać klątwy, Ciociu!![]()
I już wszystko załatwione![]()
^*^
Zajonczek.
Amanda_0net pisze:Zajonc pisze:Joako pisze:Szkoda, ze nie umiem czarować, rzucić klątwy... Ale i tak wierzę, że złodziej zapłaci za swoje czyny.
^*^
Zajonczek.
![]()
brawo Zajoncu, zdradź jeszcze w jaki sposób załatwiony
![]()
![]()
![]()
mar9 pisze:Amanda_0net pisze:Zajonc pisze:Joako pisze:Szkoda, ze nie umiem czarować, rzucić klątwy... Ale i tak wierzę, że złodziej zapłaci za swoje czyny.
^*^
Zajonczek.
![]()
brawo Zajoncu, zdradź jeszcze w jaki sposób załatwiony
![]()
![]()
![]()
Zajonczek powinien zamieszkać w Złociejowie, to takie zaczarowane miejsce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości