Cameo, bardzo się cieszę Niech się Piracikowi dobrze wiedzie w nowym domku I czekamy na relację.
A jak Alutka? I kiedy Kay przyjeżdża?
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
no to sie narobilo Kropcia znowu sie poplacze ale dobrze ze ze szczescia, Kamila nie trzymaj nas tak napisz cos wiecej o Piracikowym domku i Kayu, bo ci rozsadzimy watek
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
O matko-myślałam ,że w pracy nie usiedzę,i nie usiedziałam-miałam dzisiaj posiedzieć do 19 -tej,ale nie wytrzymałam-własnie weszłam i od razu do kompa-i masz rację Małgosiu-poryczałam się ze szczęścia Obydwa marmurki znalazły domki!!!!!
Mam nadzieję,że to będzie udana adopcja!
To co-możemy czekac na relację z nowego domku?
Domku Piracika-czekamy na relację
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"