Wystawa CFA w Helsinkach sierpień,

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pt maja 15, 2009 9:45 Wystawa CFA w Helsinkach sierpień,

Pisze orientacyjnie. Jestem zainteresowana, ale sama sie nie wybiore, umarłabym z przejecia:)
Jak w tytule. W sierpniu wystawa CFA, jedna z niewielu w tym okresie. zdaje sobie sprawe , ze dla długowłosych/ półdługowłosych kotów to kiepskie miesiace, ale moze znajda sie chetni.

15-16(L). FINLAND, HELSINKI: Kokoushotelli RantapUisto, RamsinniemenTIE 14. Cat Fanciers of Finland. 6AB. Judges: Veach(AB), Schleissner(AB), DelaBar(AB), Newkirk(AB), Nye(AB), Hamalainen(G)(AB). Entry limit 225. Info: Marika Lahti, Pohjantie 3, Viiala 37830, Finland. 358-45-671-6446. Email marika.lahti@catfancier.org

Ja nie wiem czy zdecydowałabym sie jechac z kotem , czy bez. Wolałabym jedna kocinę zabrać "orientacyjnie".
Sprawdziłam dostepnosć lotów . np Lufthansa ok 1550 PLN od osoby, wylot dzien przed wystawa powrot dzien po wystawie.
Lufthanse, polecam ponieważ nie ma ograniczenia co do ilości zwierzat na pokładzie. Kot i transporter liczony jest jako nadbagaż, 10 euro za kg. Leci na pokładzie pod siedzeniem. Obsługa miła, nie robi oczu na koty.

Pozdrawiam
Aga
www.devonrex.com.pl

www.agu-arti.vox.com
Obrazek

Agu-Arti

Od: Śro sie 09, 2006 1:34

Post » Pt maja 15, 2009 10:06 Re: Wystawa CFA w Helsinkach sierpień,

Agu-Arti pisze:Lufthanse, polecam ponieważ nie ma ograniczenia co do ilości zwierzat na pokładzie. Kot i transporter liczony jest jako nadbagaż, 10 euro za kg. Leci na pokładzie pod siedzeniem. Obsługa miła, nie robi oczu na koty.

To zależy od kota ;)

Ale faktycznie są mili :)

Jakiś sezon w Helsinkach na wystawy w sierpniu? Tydzień wcześniej wystawa TICA, a jeszcze tydzień wcześniej FIFe...
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pt lip 03, 2009 12:23

Wykopałam wątek.

Wybieram się na tę wystawę TICA do Helsinek, jest dokładnie tydzień wcześniej - 8-9 sierpnia.

Lecieć będę Finnair'em - trzy razy tańsze bilety, niż w Lufthansie. Dopłata za kota trochę wyższa, ale sumarycznie i tak się opłaci, zwłaszcza, że lecimy w dwie osoby.
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Pt lip 03, 2009 12:29

Helsinki... Pojechałabym, ale zaden z moich kotów nie nadaje się do pokazania teraz :(

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34