Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Podupada na zdrowiu bardzo. Dzisiaj mamy neurologa. Dostalam przykaz od lekarza, ze mam sie stawic na tej wizycie razem z babcia, wiec nie jest dobrze.
Kciuki mocne!
Dzieki. Przydadza sie. I jeszcze jakies 600 000 do tego by sie przydalo![]()
Musze kupic dom, bo sie w 5 nie pomiescimy w dwoch pokojach..
Ale skąd wziąć ten milion? (na meble też coś trzeba mieć)
Meble na poczatek te co sa teraz, byle dach nad glowa byl.. Aczkolwiek milionem tez nie pogardzeTylko wlasnie tez sie zastanawiam skad szybko wziac tyle kasy
W totka raczej nie wygram, ale moze warto sprobowac?
Napad na bank
kalair pisze:Kciuki za Babcię Maciejowa!
maciejowa pisze:Wróciliśmy. Nie jest tak tragicznie. Domu na razie kupowac nie musze, aczkolwiek nalezaloby zaczac fundusze na ten cel gromadzic. W ramach odstresowania zrobiłam pierogi ruskie. Cale szczescie, ze jutro piatek.
kalair pisze:maciejowa pisze:Wróciliśmy. Nie jest tak tragicznie. Domu na razie kupowac nie musze, aczkolwiek nalezaloby zaczac fundusze na ten cel gromadzic. W ramach odstresowania zrobiłam pierogi ruskie. Cale szczescie, ze jutro piatek.
Pierożki! WOW! Podeślij!![]()
maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Wróciliśmy. Nie jest tak tragicznie. Domu na razie kupowac nie musze, aczkolwiek nalezaloby zaczac fundusze na ten cel gromadzic. W ramach odstresowania zrobiłam pierogi ruskie. Cale szczescie, ze jutro piatek.
Obawiam sie, ze juz nie mam czego podesłać
kalair pisze:maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Wróciliśmy. Nie jest tak tragicznie. Domu na razie kupowac nie musze, aczkolwiek nalezaloby zaczac fundusze na ten cel gromadzic. W ramach odstresowania zrobiłam pierogi ruskie. Cale szczescie, ze jutro piatek.
No nie! Wszystko zjedzone!![]()
maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Wróciliśmy. Nie jest tak tragicznie. Domu na razie kupowac nie musze, aczkolwiek nalezaloby zaczac fundusze na ten cel gromadzic. W ramach odstresowania zrobiłam pierogi ruskie. Cale szczescie, ze jutro piatek.
No Małż jakiś taki głodny dzisiaj wyjątkowo był...Ok, troche mu pomogłam. Ale nie dużo.
kalair pisze:maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:kalair pisze:maciejowa pisze:Wróciliśmy. Nie jest tak tragicznie. Domu na razie kupowac nie musze, aczkolwiek nalezaloby zaczac fundusze na ten cel gromadzic. W ramach odstresowania zrobiłam pierogi ruskie. Cale szczescie, ze jutro piatek.
No Małż jakiś taki głodny dzisiaj wyjątkowo był...Ok, troche mu pomogłam. Ale nie dużo.
Ja tam nie wiem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości